کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 6

1 ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪان ﻫﺎی ﮐﻮﺋﺮﺳﯿﺘﯿﻦ و وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E در رﻗﯿﻖ ﮐﻨﻨﺪه ﻫﺎی ﺷﯿﺮ و ﺗﺮﯾﺲ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت اﺳﭙﺮم ﺑﺰ ﻣﺮﺧﺰ در ﺷﺮاﯾﻂ ﻣﻨﺠﻤﺪ
احسان شهبازی فر، یوسف جعفری آهنگری، سید رضا هاشمی، امین روانگردی، سید عمادالدین طیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.19 K)

2 بررسی اثر سطوح مختلف ویتامین های Eو Cبر کیفیت اسپرم رقیق شده قوچ تالشی در ذخیره سازی در دمای 5درجه سانتیگراد
مجید شهبازی، اردشیر محیط، مهرداد محمدی، مختار مهدی زاده، علی قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.27 K)

3 اثر سطوح مختلف ویتامین Eبر پاسخ سیستم ایمنی همورال در جوجه های گوشتی
حسن کرمانشاهی، رضا دلیری، جلیل توکل افشاری، رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.02 K)

4 اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی
محمدرضا اکبری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.13 K)

5 تاثیر ویتامین Eبر میزان ناهنجاری های مورفولوژیکی اسپرم خروس
صالح طباطبائی وکیلی، علی آقائی، شهرام محمدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (98.79 K)

6 تاثیر سطوح مختلف گلوتامین در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
مصطفی ایازی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.69 K)