کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 117

101 تاثیر سطوح مختلف اسانس مرزه بر عملکرد و برخی از فراسنجه های خونی بزغاله های بومی آذربایجان غربی
امیر طلاتپه، پرویز فرهومند، یونس علی جو، اسلام نوروزی، سینا پیوستگان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.39 K)

102 تاثیر تغذیه منابع مختلف اسیدهای چرب n-3 و n-6 در مقایسه با چربی اشباع دوره شیردهی بر پارامترهای خونی بزهای مهابادی
داریوش فخاری، ابولفضل زالی، مهدی گنج خانلو، محمد مرادی شهر بابک، محسن ابراهیمی، میر حسین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.13 K)

103 تاثیر تراکم اسیدهای آمینه ضروری محدود کننده و مدت تغذیه جیره پیش آغازین بر رشد و نمو دستگاه گوارش و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
سهیل یوسفی، منصور رضائی، زربخت انصاری پیر سرائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.79 K)

104 تاثیر اسانس رزماری بر تولید اسیدهای چرب فرار کل در شکمبه و فراسنجه های خونی گوسفندان قزل
محسن صحرایی، رسول پیرمحمدی، ایرج برنومی، یونس علی جو، حامد خلیل وندی، عباسعلی احمدی نقدهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.77 K)

105 بررسی تاثیر اوره جیره بر برخی فراسنجه های خونی و فعالیت آنزیم های کبدی در گوسفند
رسول رضائی، علی محرری، جواد نصیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.46 K)

106 بررسی اثر آنتی بیوتی، پروبیوتیک و نانو ذرات نقره بر فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
معصومه گرگین، وحید رضایی پور، شهاب الدین قره ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.81 K)

107 اثرات کاهش پروتئین خام جیره با استفاده از سطوح مختلف کلاژن هیدرولیز شدده بر ابقای نیتروژن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
زهرا اسدی کرمانی، محمد حسین شهیر، نیما برادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.76 K)

108 تاثیر سطوح مختلف ترتونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی زاده، فرشید خبری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.44 K)

109 تاثیر بذر آسیاب شده ی سیاه دانه (Nigella sativa L) و سطوح مختلف پروتئین بر فراسنجه های خونی مرغ تخمگذار تجاری
هادی گلدانی، بهروز دستار، محمود شمس شرق، رضا هاشمی، امید عشایری زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (55.11 K)

110 تاثیر سطوح مختلف گیاه چویر (Ferulago angulata) در جیره بر برخی از فراسجه های خونی در بلدرچین ژاپنی
عبدالحسین پورخنجر، فیروز صمدی، فرزانه گنجی ین ژاپنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.86 K)

111 تاثیر سطوح مختلف ترئونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.03 K)

112 تاثیر مواد ضدعفونی کننده ی آب و غذا بر پایه ی پر اکسید هیدروژن و فناوری نانو بر برخی فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون در جوجه های گوشتی
محمدرضا قدیری، نورالدین طباطبایی، مهرداد مدرسی، شاهین اقبال سعید، امیرعلی بمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K)

113 تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر آویشن در جیره کم پروتئین بر فراسنجه های خونی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
فاطمه اباذری، منصور رضایی، مهیار رحیمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K)

114 اثرات سطوح مختلف عصاره گل راعی (Hypericum prforatum) بر برخی فراسنجه های خونی در موش های صحرایی
طاهره عقیلی، جواد آرشامی، عبدالمنصور طهماسبی، علی رضا حق پرست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.92 K)

115 تاثیر تغذیه سطوح مختلف تفاله چغندرقند بر فراسنجه های خونی برده های نر پرواری نژاد مغانی
علی بطحایی، یوسف جعفری آهنگری، حسن یکتا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.09 K)

116 اثر سطوح متفاوت زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی 1 تا 42 روزگی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.51 K)

117 بررسی اثر تفاله لیمو ترش (Citrus limon) بر لیپیدها و شیلومیکرون های سرم مرغان وازده تخمگذار
عباس جاویدی فیروز، یوسف جعفری آهنگری، نورمحمد تربتی نژاد، رضا هاشمی، حسین محب الدینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.48 K)