صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
26
1
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ روی ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ نر
ﻋﺒﺪاﷲ اﺣﻤﺪی ﭼﻠﭽﻪ، ﺟﻮاد پوررضا، نصراله ولی، فرشید ﺧﯿﺮی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (371.62 K)
2
اﻓﺰودن ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (358.67 K)
3
تاﺛﯿﺮﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻨﯿﻨﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ آرژﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ جوجه های گوشتی
مجید طغیانی، مهرداد مدرسی، فرشاد زمانی، محمد محمدرضایی، شهره طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (366.83 K)
4
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار
علی اصغر ساکی، ع آتشی، م ملکی، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.29 K)
5
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎﻓﺘﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمدعلی عباسی، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (465.06 K)
6
تاثیر مکمل ال-ترئونین روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنی سلولی بر بلدرچین ژاپنی نر در جیره ی بر پایه گندم (42-21 روزگی)
دلینا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.5 MB)
7
تاثیر مکمل ال-ترئونین بر عملکرد و برخی اندام های درونی بلدرچین ژاپنی در جیره ی بر پایه گندم
دلنیا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.58 MB)
8
تاثیر ترئونین بر پاسخ ایمنی در جوجه گوشتی
حشمت سپهری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (935.4 K)
9
اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.07 MB)
10
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.03 MB)
11
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﺟﻮان
یونس مدنی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.25 MB)
12
اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (104.01 K)
13
تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد
عباس حسین پور، محمد حسین شهیر، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (153.93 K)
14
اثرات کاهش پروتئین جیره با نسبت های ثابت اسیدهای آمینه گوگرد دار و ترئونین به لیزین قابل هضم بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
ناصر موسوی، عبدالله قاسمی جیردهی، فرهاد فرودی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (195.67 K)
15
پاسخ های عملکردی و ایمونولوژیک جوجه های گوشتی در برابر تغییرات سطح پروتئین و ترئونین جیره
رحمان جهانیان، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.81 K)
16
اثر تزریق درون تخمی ترئونین و گلوکز در قسمتهای مختلف تخم بلدرچین ژاپنی (Coturnix japonica) بر میزان رشد جوجه های تفریخ شده
حسن کرماشاهی، نیما خدام باشی امامی، دامون غفرانی طبری، علی دانشمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (352.33 K)
17
تأثیر استفاده از مکمل ال-ترئونین و کاهش پروتئین خام جیرة مرغ های تخمگذار بر شاخص های تخمگذاری
محسن محمدی قیصر، فرهاد فرودی، علی قاضی خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (192.81 K)
18
اثر سطوح مختلف آنزیم و ترئونین در جیره های بر پایه گندم بر شاخص های رشد و ویسکوزیته محتویات روده جوجه های گوشتی
ماندانا حسینی، محمدرضا اکبری، حسین مهربان، علی محرری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (740.81 K)
19
اهمیت بعضی از اسیدهای آمینه برای پیشگیری از آسیت در جوجه های گوشتی
محسن دانشیار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (547.19 K)
20
اثرات سطوح مختلف لایزین و ترئونین جیره بر عملکرد رشدجوجه های گوشتی
صالح حسین ابراهیمی، حسین جانمحمدی، علی میرقلنج، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.32 K)
21
تاثیر سطوح مختلف ترئونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.03 K)
22
افزودن ترئونین به جیره و تاثیر آن بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پور رضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.01 K)
23
تاثیر تغذیه جنینی تخم مرغ با اسیدهای آمینه آرژنین و ترئونین بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
شهره طهماسبی، مجید طغیانی، فرشاد زمانی، مهرداد مدرسی، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.97 K)
24
اثر سطوح مختلف ترئونین بر صفات عملکردی بلدرچین تخمگذار
ع آتشی، ع.ا ساکی، م ملکی، س میرزایی، پ زمانی، م عباس نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (40.22 K)
25
اثرات سطوح مختلف پروتئین و توئونین بر عملکرد و تغییرات بافتی روده کوچک جوجه های گوشتی
محمدعلی عباسی، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (79.52 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2