صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
26
-1674
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ روی ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ نر
ﻋﺒﺪاﷲ اﺣﻤﺪی ﭼﻠﭽﻪ، ﺟﻮاد پوررضا، نصراله ولی، فرشید ﺧﯿﺮی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
371.62 K
-1673
اﻓﺰودن ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﻪ ﺟﯿﺮه و ﺗﺄﺛﯿﺮ آن ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
358.67 K
-1672
تاﺛﯿﺮﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﻨﯿﻨﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﺑﺎ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ آرژﻧﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن و ﭘﺎﺳﺦ ﻫﺎی اﯾﻤﻨﯽ جوجه های گوشتی
مجید طغیانی، مهرداد مدرسی، فرشاد زمانی، محمد محمدرضایی، شهره طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
366.83 K
-1671
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮﺻﻔﺎت ﻋﻤﻠﮑﺮدی ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﺗﺨﻤﮕﺬار
علی اصغر ساکی، ع آتشی، م ملکی، س میرزایی، پ زمانی، م عباسی نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
268.29 K
-1670
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﺗﺮﺋﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻐﯿﯿﺮات ﺑﺎﻓﺘﯽ روده ﮐﻮﭼﮏ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمدعلی عباسی، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
اصل مقاله
465.06 K
-1669
تاثیر مکمل ال-ترئونین روی برخی فراسنجه های خونی و ایمنی سلولی بر بلدرچین ژاپنی نر در جیره ی بر پایه گندم (42-21 روزگی)
دلینا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.5 M
-1668
تاثیر مکمل ال-ترئونین بر عملکرد و برخی اندام های درونی بلدرچین ژاپنی در جیره ی بر پایه گندم
دلنیا احمدپور، محمد امیر کریمی ترشیزی، فرید شریعتمداری، هما آراک
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.58 M
-1667
تاثیر ترئونین بر پاسخ ایمنی در جوجه گوشتی
حشمت سپهری مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
935.4 K
-1666
اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.07 M
-1665
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.03 M
-1664
اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﺟﻮان
یونس مدنی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.25 M
-1663
اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
104.01 K
-1662
تأثیر سطوح مختلف پروتئین خام و ترئونین برخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در دوره آغازین و رشد
عباس حسین پور، محمد حسین شهیر، احمد حسن آبادی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
153.93 K
-1661
اثرات کاهش پروتئین جیره با نسبت های ثابت اسیدهای آمینه گوگرد دار و ترئونین به لیزین قابل هضم بر کیفیت تخم مرغ و عملکرد مرغ های تخم گذار
ناصر موسوی، عبدالله قاسمی جیردهی، فرهاد فرودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
195.67 K
-1660
پاسخ های عملکردی و ایمونولوژیک جوجه های گوشتی در برابر تغییرات سطح پروتئین و ترئونین جیره
رحمان جهانیان، حسن نصیری مقدم
مشاهده مقاله
اصل مقاله
375.81 K
-1659
اثر تزریق درون تخمی ترئونین و گلوکز در قسمتهای مختلف تخم بلدرچین ژاپنی (Coturnix japonica) بر میزان رشد جوجه های تفریخ شده
حسن کرماشاهی، نیما خدام باشی امامی، دامون غفرانی طبری، علی دانشمند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
352.33 K
-1658
تأثیر استفاده از مکمل ال-ترئونین و کاهش پروتئین خام جیرة مرغ های تخمگذار بر شاخص های تخمگذاری
محسن محمدی قیصر، فرهاد فرودی، علی قاضی خانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
192.81 K
-1657
اثر سطوح مختلف آنزیم و ترئونین در جیره های بر پایه گندم بر شاخص های رشد و ویسکوزیته محتویات روده جوجه های گوشتی
ماندانا حسینی، محمدرضا اکبری، حسین مهربان، علی محرری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
740.81 K
-1656
اهمیت بعضی از اسیدهای آمینه برای پیشگیری از آسیت در جوجه های گوشتی
محسن دانشیار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
547.19 K
-1655
اثرات سطوح مختلف لایزین و ترئونین جیره بر عملکرد رشدجوجه های گوشتی
صالح حسین ابراهیمی، حسین جانمحمدی، علی میرقلنج، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.32 K
-1654
تاثیر سطوح مختلف ترئونین بر روی برخی فراسنجه های خونی در جوجه های گوشتی نر
عبدالله احمدی چلچه، جواد پوررضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.03 K
-1653
افزودن ترئونین به جیره و تاثیر آن بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
عبدالله احمدی چلچه، جواد پور رضا، نصرالله ولی، فرشید خیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
39.01 K
-1652
تاثیر تغذیه جنینی تخم مرغ با اسیدهای آمینه آرژنین و ترئونین بر فراسنجه های بیوشیمیایی سرم خون و پاسخ های ایمنی در جوجه های گوشتی
شهره طهماسبی، مجید طغیانی، فرشاد زمانی، مهرداد مدرسی، محمد محمدرضایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.97 K
-1651
اثر سطوح مختلف ترئونین بر صفات عملکردی بلدرچین تخمگذار
ع آتشی، ع.ا ساکی، م ملکی، س میرزایی، پ زمانی، م عباس نژاد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.22 K
-1650
اثرات سطوح مختلف پروتئین و توئونین بر عملکرد و تغییرات بافتی روده کوچک جوجه های گوشتی
محمدعلی عباسی، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع
مشاهده مقاله
اصل مقاله
79.52 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2