صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
اﺛﺮﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﻋﻤﻞآوری ﺷﺪه ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
زﻫﺮا ﺣﯿﺪری، ﻗﺮﺑﺎﻧﻌﻠﯽ ﺻﺎدﻗﯽ، اﺣﻤﺪ ﮐﺮﯾﻤﯽ، ﻋﺜﻤﺎن ﻋﺰﯾﺰی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.38 K)
2
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻣﯿﺰان ﻧﺎﭘﺪﯾﺪ ﺷﺪن ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺳﯿﺐ ﺑﻪ روش ﮐﯿﺴﻪ ﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮنی
بهرام علی زاده، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (191.85 K)
3
ارزیابی ارزش تغذیه ای تفاله سیب، هسته خرما و تفاله خرما برای نشخوارکنندگان
بهرام علی زاده، آرش حسن زاده سیدی، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (103.54 K)
4
ترکیب شیمیایی و مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیر تفاله آب سیب و پوره سیب
گلناز تأسلی، فرخ کفیل زاد، فردین هژبری، الهه ملکی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (388.16 K)
5
تاثیر منابع کربوهیدراته بعنوان محرک تخمیر بر ترکیب شیمیایی، تخمیر و پایداری هوازی سیلاژ یونجه
خسرو پارسائی مهر، حمید محمدزاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (467 K)
6
تعیین سطح مناسب تفاله خشک سیب در جیره گوسفندان با استفاده از روش تولید گاز
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمد آبادی، محسن ساری، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.06 K)
7
تعیین میزان ناپدید شدن پروتئین خام و پروتئین قابل متابولیسم تفاله سیب به روش کیسه های نایلونی
بهرام علیزاده، اکبر تقی زاده، حسین جانمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.74 K)
8
اثر تفاله سیب عمل آوری شده به همراه آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی
زهره حیدری صغر، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، عثمان عزیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.02 K)
9
استفاده از تفاله گوجه فرنگی در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ بر جیره پایه گندم در مرغان تخم گذار
روح الله قاسمی، مهران ترکی، حسینعلی قاسمی، محمد زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (41.3 K)