صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
36
1
ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی
محمد حسین شهیر، سعید قاسمی، امید افسریان، وحید غلامی، عباس برین، مهدی قهرمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.46 K)
2
اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان
حامد خدایی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (374.54 K)
3
اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد کاکه باوه، مژگان کوکبی مقدم، حمیدرضا طاهری، محمدطاهر هرکی نژاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (359.08 K)
4
اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار
مصیب شلایی، محمد حسینی، آمل زرگانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.9 MB)
5
تاثیر پودر آب پنیر خشک و تخمیر شده بر پاسخ ایمنی همورال در جوجه مرغ های مادر گوشتی
اسماعیل توانافر، مرتضی آریا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.63 MB)
6
اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
آمنه رهنما، محسن افشار منش
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (830.31 K)
7
بررسی تاثیر پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک بر عملکرد تولیدی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
عبداله صالحی منش، مهرداد محمدی، محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.34 MB)
8
بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های بر پایه یونجه و سیلاژ ذرت برمصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوآی شکمبه در بزهای بومی آذربایجان غربی
مجتبی ایمانی حسنلویی، یونس علی علی جو، پرویز فرهومند، واعظ کرمی، محسن صحرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.37 MB)
9
اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مسلم باشتنی، اعظم زینلی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (365.5 K)
10
ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی، مائده جهادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (894.79 K)
11
اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیزآبادی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
12
اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیز آبادی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
13
بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی
سعید خداداده، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.22 MB)
14
اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک برغلظت برخی متابولیت های خونی جوجه گوشتی ROSS تحت شرایط تنش حرارتی
سعیده خداداده، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، حسین اسماعیل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
15
پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، هادی میران زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (938.03 K)
16
اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (851.61 K)
17
اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (903.63 K)
18
بررسی مقایسه ای اثر پروبیوتیک ها، اسید فایرها، آنتی بیوتیک های محرک رشد و پری بیوتیک ها برفعالیت ایمنی همورال و پارامترهای رشد و فاکتورهای تولیدی در جوجه های گوشتی
سامان مهدوی، یوسف مهمان نواز، علی نوبخت، افشین ذاکری، مهدی قیامی راد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (228.91 K)
19
تأثیر قطع سطوح مختلف پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کاظم قربانپور، رضا وکیلی، مهدی خسروی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (204.73 K)
20
مقایسه اثر کتیرا با اسید آلی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی تلقیح شده با باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس
محمد رضا سلیمانی، شعبان رحیمی، احمد رضا جباری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (130.41 K)
21
تأثیر پری بیوتیک بر پایه مانان الیگوساکارید و بتا گلوکان بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراکی
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، مهدی امین افشار، پیروز شاکری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.89 K)
22
اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
طیبه عزیزی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، علی دانشمند، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (361.23 K)
23
بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
قاسم رمضانی، رضا وکیلی، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (425.38 K)
24
تأثیر پریبیوتیک تکنوموس بر فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی در معرض باکتری سالمونلا انتریتیدیس
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، جاوید امینی، فائزه منشی زاده، پیروز شاکری، پوریا دادور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (362.71 K)
25
تأثیر پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی کبک های چوکار
وحید خاکسارزارعها، حمیده هاشمی پور، حسن کرمانشاهی، امیر عطار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (193 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2