کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 36

-249 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ اﺛﺮات ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ،پروﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﮔﺎﻟﯿﭙﺮو، ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ اﮐﺘﯿﻮﻣﻮس و ﺑﻨﺰوات ﺳﺪﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد جوجه های گوشتی
محمد حسین شهیر، سعید قاسمی، امید افسریان، وحید غلامی، عباس برین، مهدی قهرمانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 357.46 K

-248 اﺛﺮ ﺷﮑﻞ دان ﭘﻠﺖ و آردی و ﻣﮑﻤﻞ ﻫﺎی ﺧﻮراﮐﯽ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺟﻮان
حامد خدایی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، زهرا تراز
مشاهده مقاله اصل مقاله 374.54 K

-247 اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ و ﭘﺮی ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد کاکه باوه، مژگان کوکبی مقدم، حمیدرضا طاهری، محمدطاهر هرکی نژاد
مشاهده مقاله اصل مقاله 359.08 K

-246 اثر جایگزین های آنتی بیوتیک (اسید آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک) بر عملکرد تولید و وزن قسمت های مختلف دستگاه گوارش در مرغان تخم گذار
مصیب شلایی، محمد حسینی، آمل زرگانی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.9 M

-245 تاثیر پودر آب پنیر خشک و تخمیر شده بر پاسخ ایمنی همورال در جوجه مرغ های مادر گوشتی
اسماعیل توانافر، مرتضی آریا
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.63 M

-244 اثر Thyme و Cinnamon ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺗﻌﺎدل ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
آمنه رهنما، محسن افشار منش
مشاهده مقاله اصل مقاله 830.31 K

-243 بررسی تاثیر پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک بر عملکرد تولیدی و جمعیت میکروبی روده جوجه های گوشتی
عبداله صالحی منش، مهرداد محمدی، محمد روستایی علی مهر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.34 M

-242 بررسی اثرات پری بیوتیک تجاری در جیره های بر پایه یونجه و سیلاژ ذرت برمصرف روزانه خوراک و اسیدیته و پروتوزوآی شکمبه در بزهای بومی آذربایجان غربی
مجتبی ایمانی حسنلویی، یونس علی علی جو، پرویز فرهومند، واعظ کرمی، محسن صحرایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.37 M

-241 اثر استفاده از پروبیوتیک و پری بیوتیک به عنوان جایگزین آنتی بیوتیک بر قابلیت هضم انرژی، پروتئین و چربی در جوجه های گوشتی سویه تجاری راس
حجت ضیایی، محمد امیر کریمی ترشیزی، مسلم باشتنی، اعظم زینلی، همایون فرهنگ فر، حسین نعیمی پور یونسی
مشاهده مقاله اصل مقاله 365.5 K

-240 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﺮیﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﻣﺎس ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﭘﻮﺳﺘﻪ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﻣﺮغﻫﺎی ﻣﺎدر ﮔﻮشتی
حسنا حاجاتی، احمد حسن آبادی، منصور رضایی، مائده جهادی
مشاهده مقاله اصل مقاله 894.79 K

-239 اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیزآبادی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.13 M

-238 اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیز آبادی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.28 M

-237 بررسی اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پری بیوتیک و پروبیوتیک بر ابقای مواد معدنی سرم جوجه گوشتی پرورش یافته تحت شرایط تنش حرارتی
سعید خداداده، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.22 M

-236 اثر اسید آلی، آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و پری بیوتیک برغلظت برخی متابولیت های خونی جوجه گوشتی ROSS تحت شرایط تنش حرارتی
سعیده خداداده، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، حسین اسماعیل زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.17 M

-235 پیامد افزودن خوراکی پروبیوتیک، پری بیوتیک و کرانمندی غذایی برمورفولوژی روده در جوجه های گوشتی
مهری شمسی، مختار خواجوی، هادی میران زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 938.03 K

-234 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر وزن نسبی اندام های لنفاوی جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبری
مشاهده مقاله اصل مقاله 851.61 K

-233 اثر سطوح مختلف پودر آب پنیر و فرمکتو بر شمارش باکتری های روده ای جوجه های گوشتی
علی زنگنه، علی رضا فروغی، رضا وکیلی، ایمان احمدی صنوبر
مشاهده مقاله اصل مقاله 903.63 K

-232 بررسی مقایسه ای اثر پروبیوتیک ها، اسید فایرها، آنتی بیوتیک های محرک رشد و پری بیوتیک ها برفعالیت ایمنی همورال و پارامترهای رشد و فاکتورهای تولیدی در جوجه های گوشتی
سامان مهدوی، یوسف مهمان نواز، علی نوبخت، افشین ذاکری، مهدی قیامی راد
مشاهده مقاله اصل مقاله 228.91 K

-231 تأثیر قطع سطوح مختلف پریبیوتیک بر عملکرد جوجه های گوشتی
کاظم قربانپور، رضا وکیلی، مهدی خسروی
مشاهده مقاله اصل مقاله 204.73 K

-230 مقایسه اثر کتیرا با اسید آلی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر جمعیت میکروبی سکوم جوجه های گوشتی تلقیح شده با باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس
محمد رضا سلیمانی، شعبان رحیمی، احمد رضا جباری
مشاهده مقاله اصل مقاله 130.41 K

-229 تأثیر پری بیوتیک بر پایه مانان الیگوساکارید و بتا گلوکان بر فلور میکروبی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی در شرایط محدودیت خوراکی
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، پروین شورنگ، مهدی امین افشار، پیروز شاکری
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.89 K

-228 اثرات پری بیوتیک (فرماکتو) بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی
طیبه عزیزی، احمد کریمی، قربانعلی صادقی، اسعد وزیری، علی دانشمند، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 361.23 K

-227 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف نانو ذرات نقره و پریبیوتیک بر فراسنجه های خونی و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
قاسم رمضانی، رضا وکیلی، کاوه جعفری خورشیدی
مشاهده مقاله اصل مقاله 425.38 K

-226 تأثیر پریبیوتیک تکنوموس بر فلور میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های ایمنی جوجه های گوشتی در معرض باکتری سالمونلا انتریتیدیس
علی مداحیان، علی اصغر صادقی، جاوید امینی، فائزه منشی زاده، پیروز شاکری، پوریا دادور
مشاهده مقاله اصل مقاله 362.71 K

-225 تأثیر پری بیوتیک فرمکتو بر عملکرد، خصوصیات لاشه و برخی فراسنجه های خونی کبک های چوکار
وحید خاکسارزارعها، حمیده هاشمی پور، حسن کرمانشاهی، امیر عطار
مشاهده مقاله اصل مقاله 193 K