کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 106

101 تاثیر ویتامین E بر بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی خون و تولید تخم مرغ مرغ های مادر بومی (آذربایجان غربی) تغذیه شده با نیترات سدیم مرحله ی اوج تولید
هوشنگ صفری، محسن دانشیار، پرویز بستانچی، ایوب ویسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.84 K)

102 امکان سنجی استفاده از کنجاله ی گوار و آنزیم بر برخی فراسنجه های خونی و صفات کیفی تخم مرغ
محمد احسانی، مهران ترکی، احمد محبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.19 K)

103 تاثیر سطوج جیره ای کروم پیکولینات و ویتامین C بر درصد تولید تخم مرغ، میزان خوراک مصرفی و برخی شاخص های کیفی تخم در مرغان تخم گذار در شرایط تنش گرمایی
سمیرا زنگنه، ژیلا سلطانی، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.41 K)

104 تاثیر استفاده از تفاله زیتون و آنزیم بتاماتاتاز در جیره ی غذایی مرغان تخم گذار بر وزن بدن، درصد تخم مرغ های غیرطبیعی و برخی پارامترهای کیفی تخم مرغ
سمیرا زنگنه، مهران ترکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.51 K)

105 اثر مکمل سینیوتیک بر کیفیت تخم مرغ، فراسنجه های خونی، کلسترول زرده تخم مرغ و قدرت جوجه درآوری در مرغ های مادر گوشتی
میلاد شاعری، حسین فلاح، اردشیر محیط، زربخت انصاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.16 K)

106 اثر تئوفیلین بر وزن، اندازه، ضخامت و وزن پوسته ی تخم مرغ های تخمگذار
س.م. هاشمیان، ی. جعفری آهنگری، ز. انصاری پیرسرایی، ر. عبدالله پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.12 K)