صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
85
-1424
اثرﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت زﻧﺠﺒﯿﻞ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ 1 ﺗﺎ 42 روزگی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله
اصل مقاله
370.41 K
-1423
مطاﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﯾﺰﯾﻦ و روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ﻋﻠﯽ ﮐﯿﺎﻧﯽ، داوود ﺷﺮﯾﻔﯽ، ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻏﻀﻨﻔﺮی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
354.92 K
-1422
تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
ﻣﺤﺴﻦ رﺟﺐ زاده ﻧﺴﻮان، منصور رضایی، زرﺑﺨﺖ اﻧﺼﺎری ﭘﯿﺮ ﺳﺮاﺋﯽ
مشاهده مقاله
اصل مقاله
377.06 K
-1421
تاثیر ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻧﻮﺷﯿﺪﻧﯽ ﮐﻮﻣﺒﻮﭼﺎ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
محمد بهاری، هادی قنبرزاده، نصراله وطن خواه، محمد حسینی، هادی سریر، محمدرضا بخشی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
355.8 K
-1420
اﺛﺮاﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر ﺧﺸﮏ ﺷﺪه ﻣﯿﻮه ﮐﯿﻮی روی ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
مجتبی قنبری، مهرداد ایرانی، بهروز گلعین
مشاهده مقاله
اصل مقاله
399.54 K
-1419
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺿﺎﯾﻌﺎت ﻗﺎرچ دﮐﻤﻪای ﺧﻮراﮐﯽﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محمد نیک نظر، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
356.84 K
-1418
ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻣﮑﻤﻞ ﮐﺮوم ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ و ﭘﺎراﻣﺘﺮ ﻫﺎی ﺷﮑﻤﺒﻪ ای در ﺑﺰﻏﺎﻟﻪ ﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی
ابوالفضل زالی، علی امامی، مهدی گنج خانلو، امیر اکبری افجانی، امین هژیری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
188.68 K
-1417
اثر مکمل اسیدهای آلی بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خوشه چین، محمد حسینی، روح الله نور محمدی، مصیب شلایی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.59 M
-1416
تاثیر مدت زمان مکمل کردن اسیدهای چرب غیراشباع در جیره های پایانی روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های افشاری
طاهره خادمی، حمیدرضا میرزایی الموتی، محمدحسین شهیر، مصطفی حاجی لو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.11 M
-1415
اثر سطوح مختلف کنجاله کنجد در جیره های بر پایه اسید آمینه کل و قابل هضم همراه با فیتاز بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
حبیب الله زارع هرفته، وحید رضایی پور، روح الله عبداله پور، حکیمه مصطفی لو
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.45 M
-1414
بررسی تأثیر سطوح مختلف کنجاله گوار با استفاده از مکمل آنزیم همی سل در دوره پایانی پرورش صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی، منصور رضائی، وحید تقی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.14 M
-1413
تاثیر مکمل آنزیم همی سل در دوره های مختلف پرورش بر صفات عملکردی و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نبی پور افروزی، منصور رضائی، وحید تقی زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.92 M
-1412
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻧﺮ راس (308) در 21 روزﮔﯽ
سعید صادق زاده، محمد رضا یزدیان، جواد نصر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.1 M
-1411
اثر استفاده از فیبر محلول (تفاله چغندر قند) و فیبر نامحلول (پوسته سبوس برنج) و اسید آمینه ترئونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
نسیم سعادتمند، مجید طغیانی، عباسعلی قیصری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
104.01 K
-1410
اثر تراکم گله در واحد سطح بر خصوصیات مختلف لاشه و لنگش جوجه های گوشتی در شرایط تنش گرمایی
محمد حسینی، حمید رضا دوستی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
479.68 K
-1409
بررسی اثر جایگزینی سطوح مختلف ضایعات پخته شده سیب زمینی با جو برعملکرد و خصوصیات لاشه در بره های نر پرواری زل
حسین کلارستاقی، یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
-1408
بررسی اثرات سطوح مختلف ضایعات لپه برعملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
صمد نعمتی، علی آقازاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
380.13 K
-1407
بررسی خصوصیات لاشه بره های گوسفندان زل و آمیخته های آنها در شرایط پرورش متمرکز (صنعتی)
حسین غلامی، محمد رضا کیانزاد، مختار مهاجر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.22 M
-1406
اثر گیاهان دارویی دارچین، فلفل قرمز، زنجبیل و زیره سبز برخصوصیات لاشه و طول و وزن روده جوجه های گوشتی
مسعود ابراهیمی، عبدالله حسینی، محمد حسین پالیزدار
مشاهده مقاله
اصل مقاله
989.39 K
-1405
تاثیر سطوح مختلف ضایعات قارچ دکمه ای آگاریکوس بیسپوروس با و بدون پربیوتیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
عماد بیدرنامنی، محمود شمس شرق، بهروز دستار، سعید زره داران
مشاهده مقاله
اصل مقاله
957.78 K
-1404
استفاده از سطوح مختلف پیت عمل آوری شده با بخار آب در جیره بزغاله های نر پرواری
علیرضا چگنی، بهروز یاراحمدی، علیرضا آقاشاهی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
404.61 K
-1403
اثر اسید سیتریک و فیتاز میکروبی بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
روح الله نورمحمدی، محمد حسینی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
205.72 K
-1402
بررسی تأثیر تغذیه با سطوح مختلف پیت هیدرولیز شده با بخارآب روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های پرواری عربی
انسیه هاشمی پور، نجفقلی دبیری، مجید صباغ زاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
409.94 K
-1401
کاربرد باسیلوس سوبتیلیس و باسیلوس لیشنی فرمیس بر رشد و خصوصیات لاشه بوقلمون در سن 4 ماهگی
علیرضا فانی، رامین سلامت دوست، احد ایازی، احمد رضا حسنی، قربان الیاسی زرین قبا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
207 K
-1400
تأثیر ایزوفلاونوئید جنیستئین سویا بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه خروس های گوشتی
الهام رسولی، رحمان جهانیان، محمد علی ادریس، مهدی محمدعلیپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
185.69 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4