صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
85
76
اثر تغذیه اوره بر خصوصیات لاشه گوسفندان بلوچی و کردی
جواد نصیری، علی محرری، پژمان میرشکرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (400.08 K)
77
اثر دانه کانولا و پنبه دانه اکسترود شده بر خصوصیات لاشه و میزان اسید لینولئیک مزدوج در عضله بره های نر نژاد مهربان
عبدالله اکبریان، حسن صالح، عبدالمنصور طهماسبی، حسن شیرزادی، علی حسینی غفاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.8 K)
78
اثر تغذیه تکمیلی بر خصوصیات لاشه بره های سنجابی
سمیرا وره زردی، محمد پناه، منوچهر سوری، محمد مهدی معینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (266.02 K)
79
تاثیر جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی و پروتئین بر خصوصیات لاشه بزغاله های نر کرکی رائینی
مجتبی سید مومن، کامران رضا یزدی، محمد سفلائی، محمدولی تکاسی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.87 K)
80
بررسی اثرات روغن ماهی و عصاره آویشن بر عملکرد و خصوصیات لاشه بره های نر نژاد آتابای
زمان رستم نژاد، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.52 K)
81
بررسی اثرات روغن کانولا و عصاره پونه بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه بره های نر پرواری آتابای
حامد شهابی، یداله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (38.06 K)
82
تاثیر سطوح مختلف اسید بنزوئیک بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
آیدا جعفری صیادی، اردشیر محیط، نریمان میراعلمی، امیر هادی پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.48 K)
83
ارزیابی اثرات سطوح مختلف پروتئین جیره و جنسیت بر خصوصیات لاشه بلدرچین های ژاپنی
ندا شیخ، مولا محمدی ارخلو، حسین مروج، محمود شیوازاد، آرمین توحیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.58 K)
84
تاثیر استفاده از سطوح مختلف پودر آویشن در جیره کم پروتئین بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
فاطمه اباذری، منصور رضایی، مهیار رحیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.02 K)
85
اثر سطوح متفاوت زنجبیل بر عملکرد و خصوصیات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی 1 تا 42 روزگی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.51 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4