| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ | |
| مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 358.73 K | ||
| 2 | ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 367.46 K | ||
| 3 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ پایه ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و pH ﺷﯿﺮاﺑﻪ ﺳﻨﮕﺪان و ﺳﮑﻮم جوجه های گوشتی | |
| شعله هوشیار، علیرضا سقایی، ایوب بدرزاده، داریوش شکوری، فرهاد دستمالچی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 377.66 K | ||
| 4 | اثرات اﯾﺰوﻓﻼون ﻫﺎی ﺳﻮﯾﺎ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| اکبر شیرعلی نژاد، داریوش شکوری، عبداله سبحانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 377.2 K | ||