کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.73 K)

2 ﺗﺄﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﮕﻮر ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﻮرﻓﻮﻟﻮژی روده ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
صفدر دری، فاطمه بهنام نژاد، علی تبعیدیان، مجید طغیانی، رحمان جهانیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (367.46 K)

3 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻧﺎﻧﻮذرات ﻧﻘﺮه در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺑﺮ پایه ذرت و ﺳﻮرﮔﻮم ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و pH ﺷﯿﺮاﺑﻪ ﺳﻨﮕﺪان و ﺳﮑﻮم جوجه های گوشتی
شعله هوشیار، علیرضا سقایی، ایوب بدرزاده، داریوش شکوری، فرهاد دستمالچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.66 K)

4 اثرات اﯾﺰوﻓﻼون ﻫﺎی ﺳﻮﯾﺎ روی ﻋﻤﻠﮑﺮد رﺷﺪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
اکبر شیرعلی نژاد، داریوش شکوری، عبداله سبحانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.2 K)