کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 58

-149 اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.73 K)

-148 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺸﺖ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ دو ﺟﺮﯾﺎﻧﻪ
یونس اولاد شنبه، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.68 K)

-147 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺑﺎ روﯾﮑﺮدی ﺑﺮ ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﺳﻦ1-18 روزگی
هما آراک، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.38 K)

-146 ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﺮﻣﺎی ﺿﺎﯾﻌﺎﺗﯽ ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻇﺎﻫﺮی ﻣﻮادﻣﻐﺬی و ﻋﻤﻠﮑﺮد در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﮋاد ﮐﺮﻣﺎنی
جلال بیاتی زاده، رامین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.99 K)

-145 اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل بر عملکرد دوره آغازین جوجه های گوشتی
افسون قدرتی، پرویز فرهومند، بهمن فضلی، مجتبی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

-144 بررسی اثر نوع و نحوه فراوری غلات مورد استفاده در تغذیه اسب های مسابقه
یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

-143 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از فرآورده های فرعی نیشکر با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، محمد اسدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.04 K)

-142 مقایسه فراسنجه های هضمی شکمبه ای مواد مغذی انواع تفاله زیتون
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.72 K)

-141 مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس برخوراک مصرفی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمدحسن فولادی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

-140 بررسی اثرات پودر لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی، در دوره انتقال قبل از زایش در بزهای مهابادی
علی تیموری، رسول پیرمحمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (956.24 K)

-139 تعیین سلامت میکروبی پسماند رستوران جهت استفاده در صنعت دامپروری
مهدی مرادی، علی حسین خانی، پیمان زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.94 K)

-138 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
محدثه مهدوی، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (801.87 K)

-137 تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی سیلوی جوی کامل با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مریم رضایی فر، اسدالله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیادی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

-136 تاثیر تغذیه سطوح مختلف یک مخلوط آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی خوراک مصرفی گوسفند
حمیدرضا باقرشاه، کامران رضا یزدی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.23 K)

-135 تاثیر غلظت مواد مغذی جیره بر شاخصهای اقتصادی در جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی، نسیم حسنقلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

-134 بررسی اثرات سطوح کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی جیره در گاو میش
بهرام افشار حمیدی، هرمز منصوری، عزیز ا... کمالزاده، علی محسن پور آذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-133 تعیین ترکیب شیمیایی، مصرف اختیاری و قابلیت هضم ظاهری علف دریایی Posidonia australis در گوسفند مرینوس قبل و بعد از استفاده آن به عنوان بستر جوجه های گوشتی
نورمحمد تربتی نژاد، فتح الله بلداجی، جان سباین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-132 مقایسه مدل فازی و روش برنامه ریزی خطی در بهینه سازی جیره نویسی گاوهای شیرده در اوایل شیردهی
داوود درویشی سلوکلایی، رضا عامری، اسدا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

-131 بررسی وکنترل کیفیت جیره های مراحل قد انگشتی و رشد ماهیان قزل آلا رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.54 K)

-130 تعیین ضرائب هضمی مواد مغذی "زبره گندم" به روش In Vivo
عبداله کاویان، حسین غلامی، ابولفضل عباسی، محمد پاسندی، آشور محمد قره باش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-129 اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی
محمدرضا اکبری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.13 K)

-128 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم مواد مغذی علوفه خشک شبدر استان همدان
عبدالحسین معیر، محمد علی موسوی، علی فرهپور، حسین شفیعی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

-127 بررسی اثرات مکمل لیزین و متیونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نصیری مقدم، علیرضا حسابی نامقی، محمد رضا بیرجندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (739.99 K)

-126 بررسی ترکیبات شیمیایی علوفه کامل نیشکر در دوره رشد
ابراهیم فروغی نیا، محمد رضا مشایخی، غلامعلی صنیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.71 K)

-125 بررسی قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گوسفند مهربان
احمد احمدی، نسترن ایزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، شهاب بیشهسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.96 K)