کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 58

-224 اﺛﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎ ﻧﺴﺒﺖ ﺛﺎﺑﺖ ﺑﺮ ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ اﯾﻠﺌﻮﻣﯽ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎ ﮔﻮﺷﺘﯽ
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.73 K)

-223 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﮐﺸﺖ ﭘﯿﻮﺳﺘﻪ دو ﺟﺮﯾﺎﻧﻪ
یونس اولاد شنبه، محسن ساری، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (377.68 K)

-222 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺑﺎ روﯾﮑﺮدی ﺑﺮ ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﺳﻦ1-18 روزگی
هما آراک، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.38 K)

-221 ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺧﺮﻣﺎی ﺿﺎﯾﻌﺎﺗﯽ ﺑﺮ ﮔﻮارش ﭘﺬﯾﺮی ﻇﺎﻫﺮی ﻣﻮادﻣﻐﺬی و ﻋﻤﻠﮑﺮد در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﻧﮋاد ﮐﺮﻣﺎنی
جلال بیاتی زاده، رامین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.99 K)

-220 اثرات سطوح مختلف پودر زنجبیل بر عملکرد دوره آغازین جوجه های گوشتی
افسون قدرتی، پرویز فرهومند، بهمن فضلی، مجتبی ایمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

-219 بررسی اثر نوع و نحوه فراوری غلات مورد استفاده در تغذیه اسب های مسابقه
یداله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.59 MB)

-218 مقایسه فراسنجه های تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی برخی از فرآورده های فرعی نیشکر با استفاده از روش کیسه های نایلونی در گوسفند
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده، محمد اسدیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.04 K)

-217 مقایسه فراسنجه های هضمی شکمبه ای مواد مغذی انواع تفاله زیتون
اسداله تیموری یانسری، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (101.72 K)

-216 مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس برخوراک مصرفی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمدحسن فولادی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB)

-215 بررسی اثرات پودر لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی، در دوره انتقال قبل از زایش در بزهای مهابادی
علی تیموری، رسول پیرمحمد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (956.24 K)

-214 تعیین سلامت میکروبی پسماند رستوران جهت استفاده در صنعت دامپروری
مهدی مرادی، علی حسین خانی، پیمان زارعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.94 K)

-213 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﻧﺮژی و ﺳﺎﯾﺮ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار ﻟﮕﻬﻮرن
محدثه مهدوی، منصور رضایی، اسدالله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (801.87 K)

-212 تعیین میزان تجزیه پذیری شکمبه ای مواد مغذی سیلوی جوی کامل با استفاده از روش کیسه های نایلونی
مریم رضایی فر، اسدالله تیموری یانسری، علیرضا جعفری صیادی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.18 MB)

-211 تاثیر تغذیه سطوح مختلف یک مخلوط آنزیمی بر قابلیت هضم مواد مغذی خوراک مصرفی گوسفند
حمیدرضا باقرشاه، کامران رضا یزدی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (374.23 K)

-210 تاثیر غلظت مواد مغذی جیره بر شاخصهای اقتصادی در جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی، نسیم حسنقلی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.35 MB)

-209 بررسی اثرات سطوح کربوهیدرات فیبری و غیر فیبری بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی جیره در گاو میش
بهرام افشار حمیدی، هرمز منصوری، عزیز ا... کمالزاده، علی محسن پور آذری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-208 تعیین ترکیب شیمیایی، مصرف اختیاری و قابلیت هضم ظاهری علف دریایی Posidonia australis در گوسفند مرینوس قبل و بعد از استفاده آن به عنوان بستر جوجه های گوشتی
نورمحمد تربتی نژاد، فتح الله بلداجی، جان سباین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-207 مقایسه مدل فازی و روش برنامه ریزی خطی در بهینه سازی جیره نویسی گاوهای شیرده در اوایل شیردهی
داوود درویشی سلوکلایی، رضا عامری، اسدا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.14 MB)

-206 بررسی وکنترل کیفیت جیره های مراحل قد انگشتی و رشد ماهیان قزل آلا رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.54 K)

-205 تعیین ضرائب هضمی مواد مغذی "زبره گندم" به روش In Vivo
عبداله کاویان، حسین غلامی، ابولفضل عباسی، محمد پاسندی، آشور محمد قره باش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.15 MB)

-204 اثر افزودن مازاد ویتامین A ،ویتامین E و روی به جیره پایه گندم بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت سنجی روده جوجه های گوشتی
محمدرضا اکبری، حسن کرمانشاهی، حسن نصیری مقدم، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.13 K)

-203 تعیین ترکیبات شیمیایی و قابلیت هضم مواد مغذی علوفه خشک شبدر استان همدان
عبدالحسین معیر، محمد علی موسوی، علی فرهپور، حسین شفیعی ورزنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)

-202 بررسی اثرات مکمل لیزین و متیونین بر عملکرد و خصوصیات لاشه در جوجه های گوشتی
حسن نصیری مقدم، علیرضا حسابی نامقی، محمد رضا بیرجندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (739.99 K)

-201 بررسی ترکیبات شیمیایی علوفه کامل نیشکر در دوره رشد
ابراهیم فروغی نیا، محمد رضا مشایخی، غلامعلی صنیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (325.71 K)

-200 بررسی قابلیت هضم مواد مغذی در جیره های با سطوح مختلف انرژی و پروتئین در گوسفند مهربان
احمد احمدی، نسترن ایزدی، محمد مهدی طباطبایی، حسن علی عربی، علی اصغر ساکی، شهاب بیشهسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (444.96 K)