کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 58

51 تاثیر استفاده از سطوح مختلف تفاله انگور بر قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
صفدر دری، سید علی تبعیدیان، رحمان جهانیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.4 K)

52 اثر جیره های حاوی سطوح متفاوت انرژی و پروتئین با نسبت ثابت بر قابلیت هضم ایلنومی مواد مغذی در جوجه های گوشتی
مونا موسوی، مرتضی چاجی، احمدرضا کاظمی، سمیه رحیم نهال
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.08 K)

53 اثر افزودن روغن اسانسی و آنزیم بتا-گلوکاتاز بر گوارش پذیری پیش سکومی مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو و مقایسه با جیره ی ذرت-سویا
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمدجواد ضمیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.12 K)

54 مقایسه اثر دو روغن اسانسی ایرانی و خارجی بر عملکرد و گوارش پذیری پیش سکومی موادمغذی در جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ی جو با و بدون آنزیم بتا-گلوکاتاز
دامون غفرانی طبری، محمدرضا رضوانی، محمد دادپسند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.03 K)

55 تاثیر تراکم انرژی و سایر مواد مغذی جیره در دوره های مختلف پرورش بر عملکرد و ویژگی های لاشه جوجه های گوشتی
قاسم فرهادی، منصور رضایی، یدالله چاشنی دل
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.33 K)

56 اثر فیتاز میکروبی و پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم ایلتومی مواد مغذی و خاکستر استخوان ران جوجه های گوشتی
علیرضا سقائی، میرداریوش شکوری، بهمن نویدشاد، ایوب بدرزاده، شعله هوشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.15 K)

57 اثر آنزیم زایلانار و سطح بالای ویتامین A در جیره های بر پایه گندم بر قابلیت هضم مواد مغذی و ویسکوزیته محتویات روده کوچک در جوجه های گوشتی
وحید خرم آبادی، محمدرضا اکبری، فریبرز خواجعلی، حسین نورانی، موسی شفیعی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (71.89 K)

58 بررسی اثر افزودن امولسیفایرها در جیره حاوی چربی بر قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
فرشته جمیلی، فرید شریتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی، مسعود دیدارخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.88 K)