صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
13
1
ﺑﺮرﺳﯽ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﭘﻨﺒﻪ دانه
سیدعلی ﺑﻄﺤﺎﯾﯽ، یوسف جعفری آهنگری، حسن یکتا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (168.82 K)
2
بررسی اثر تغذیه سطوح محتلف پنبه دانه برمیزان گوسیپول پلاسما خون و اثر آن بر عملکردهای تولیدی در اوایل دوره شیردهی گاوهای هلشتاین
محسن حاجی پور، مرتضی صالح پور، آیدا صفایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.98 MB)
3
اثر سطوح مختلف پنبه دانه بر عملکرد بره های پرواری نر قزل مازندرانی
محمدهادی آقاجانی دلاور، محمد جعفری، فاطمه حسنی امیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (109.54 K)
4
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.18 K)
5
میزان گوسیپول آزاد و تام کنجاله های پنبه دانه کشور
محسن راستی، احمدرضا رنجبری، رامین بهادران، جواد کرامت، محمد جواهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.45 MB)
6
ارزیابی ارزش غذایی پنبه دانه عمل آوری شده با حرارت، ماشک و گاو دانه با استفاده از روش تولید گاز
ذبیح اله نعمتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (981.13 K)
7
تاثیر عمل آوری حرارتی بر ترکیب شیمیایی پنبه دانه
انیس کریم کشته، یوسف مصطفی لو، آشورمحمد قره باش، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (229.78 K)
8
تاثیر تغذیه پنبه دانه عمل آوری نشده و عمل آوری شده با فرایند حرارتی بر فراسنجه های خونی گوسفند
انیس کریم کشته، یوسف مصطفی لو، آشورمحمد قره باش، فرزاد قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (268.64 K)
9
مطالعه اثر پرتو تابی الکترون روی تجزیه پذیری پروتئین خام و عوامل ضد تغذیه ای پنبه دانه
ایمان علی بخشی، علی نیکخواه، پروین شورنگ، ابوالفضل زارعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (304.31 K)
10
برآورد احتیاجات لیزین جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه
غلامرضا زابلی، مهران مهری، رحمان جهانیان، محمود قزاقی، حسین بزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (196.91 K)
11
تاثیر سطوح مختلف پنبه دانه سالم بر عملکرد و بازده لاشه بره های نر پرواری عربی
علی اکبر رئیسی، محسن آبسالان، محمدرضا خانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (386.83 K)
12
اثرات پرتو تابی میکرویو بر محتوی گوسیپول و روند تجذیه پذیری پروتئین پنبه دانه
مهدی تقی نژاد رودنبه، علی نیکخواه، علی اصغر صادقی، روح الله ابراهیمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (315.37 K)
13
بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجه های تجزیه پذیری کنجاله پنبه دانه
علی بطحایی، یوسف جعفری آهنگری، حسن یکتا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (39.85 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه