| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مطاﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﯾﺰﯾﻦ و روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| ﻋﻠﯽ ﮐﯿﺎﻧﯽ، داوود ﺷﺮﯾﻔﯽ، ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻏﻀﻨﻔﺮی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 354.92 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | مطاﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﯾﺰﯾﻦ و روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| ﻋﻠﯽ ﮐﯿﺎﻧﯽ، داوود ﺷﺮﯾﻔﯽ، ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻏﻀﻨﻔﺮی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 354.92 K | ||