| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 6 | ||
| 1 | مطاﻟﻌﻪ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺣﺎوی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻻﯾﺰﯾﻦ و روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ ﺑﺮ ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی | |
| ﻋﻠﯽ ﮐﯿﺎﻧﯽ، داوود ﺷﺮﯾﻔﯽ، ﺷﮑﻮﻓﻪ ﻏﻀﻨﻔﺮی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 354.92 K | ||
| 2 | تاثیر کنجاله تخم پنبه مکمل شده با لایزین و آنزیم بر عملکرد مرغان تخم گذار در انتهای دوره | |
| خشایار پورنیا، علی اصغر ساکی، مهدی طباطبایی، پویا زمانی، جلال سالاری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 202.86 K | ||
| 3 | استفاده از روش -O متیل ایزو اوره (OMIU ) در تعیین میزان ضایعات اسید آمینه لایزین در فرآورده های ورقه ای غلات | |
| نورمحمد تربتی نژاد، پال موان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 437.59 K | ||
| 4 | بررسی اثر سطوح مختلف لایزین و روغن کانولا روی عملکرد جوجه های گوشتی | |
| علی کیانی، داوود شریفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 252.69 K | ||
| 5 | اثرات سطوح مختلف لایزین و ترئونین جیره بر عملکرد رشدجوجه های گوشتی | |
| صالح حسین ابراهیمی، حسین جانمحمدی، علی میرقلنج، صادق علیجانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 370.32 K | ||
| 6 | مطالعه تاثیر جیره های حاوی سطوح مختلف لایزین و روغن کانولا بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی | |
| علی کیانی، داوود شریفی، شکوفه غضنفری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 76.16 K | ||