کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 23

1 اﺛﺮ ﺳﻄﺢ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻟﯿﺰﯾﻦ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ در ﺟﯿﺮه ﻣﺮﻏﻬﺎی ﺗﺨﻢ ﮔﺬار ﺗﺠﺎری
فروغ آشتیانی، ﻣﺤﻤﺪ ﺣﺴﯿﻦ ﺷﻬﯿﺮ، ﻣﺤﻤﻮد ﺷﯿﻮازاد، ﻏﻼﻣﺮﺿﺎ ﭘﯿﮑﺎﻧﯽ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (337.9 K)

2 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و ﻟﯿﺰﯾﻦ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ در ﺟﯿﺮه آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
محمدصادق حسینی مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن نصیری مقدم، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (366.21 K)

3 اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻟﯿﺰﯾﻦ و ﭘﯿﺮﯾﺪوﮐﺴﯿﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣایی
فرزانه خاکپور ایرانی، محسن دانشیار، رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (362.64 K)

4 اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.17 MB)

5 اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر ترکیب لاشه جوجه های گوشتی
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (2.25 MB)

6 اثر سطوح مختلف اسید آمینه های گوگرددار، لیزین و ترئونین جیره بر شاخص تولید جوجه های گوشتی در سنین مختلف
رﺿﺎ اﮐﺒﺮی، شهریار مقصودلو، آشور محمد قره باش، یوسف مصطفی لو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.07 MB)

7 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺼﻨﻮﻋﯽ ﺗﺠﺎری ﺑﺮ ﺷﺎﺧﺺ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
یونس مدنی، شهریار مقصودلو، فرامرز رستمی چراتی، فرید مسلمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

8 اﺛﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﺟﻮان
یونس مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.25 MB)

9 اثر سطح انرژی قابل متابولیسم، پروتئین خام و لیزین جیره بر عملکرد جوجه خروس های گوشتی
غلامرضا امیر صادقی، محمد حسین شهیر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.06 K)

10 تعیین سطح بهینه اقتصادی پروتئین و لیزین جیره مرغ تخم گذار
ف آشتیانی، م.ح شهیر، م شیوازاد، غ پیکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (155.68 K)

11 اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین جیره بر صفات لاشه جوجه های گوشتی نر و ماده سویه کاب
م موسوی، م.ح شهیر، ه لطف اللهیان، ع حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (578.21 K)

12 اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین بر روی عملکرد دو سویه جوجه گوشتی
ابراهیم طالبی، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.55 MB)

13 اندازه گیری اکسیداسیون اسید آمینه شاخص برای تعیین احتیاجات اسید آمینه در نیمچه های مرغ مادر
احمد حسن آبادی، حسن نصیری مقدم، حسن کرمانشاهی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (543.72 K)

14 تاثیر سطوح مختلف لیزین و پروتئین بر کیفیت لاشه و خصوصیات بستر جوجه های گوشتی راس 308
حسن قهری، روح الله گایکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.18 K)

15 اثر جایگزینی سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره استارتر جوجه گوشتی همراه با مکمل لیزین
غلامرضا زابلی، قاسم جلیلوند، مصطفی یوسف الهی، جواد پوررضا، مهران مهری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.32 K)

16 برآورد احتیاجات لیزین جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه
غلامرضا زابلی، مهران مهری، رحمان جهانیان، محمود قزاقی، حسین بزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (196.91 K)

17 اهمیت بعضی از اسیدهای آمینه برای پیشگیری از آسیت در جوجه های گوشتی
محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (547.19 K)

18 بررسی اثر سطوح مختلف ال کارنتین،متیونین ولیزین برعملکرد تولید مثلی اردک بومی گیلان
مریم میرزائی، مهرداد بویه، افشین زاهدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.6 K)

19 آیا افزودن اسید آمینه لیزین و متیونین و سطح پروتئین خام استارتر بر رشد اسکلتی گوساله های شیرخوار مؤثر است؟
مینو نیرومند، کامران رضایزدی، مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (577.62 K)

20 تاثیر سطح پروتئین خام استارتر و افزودن برخی از اسیدهای آمینه بر افزایش وزن و راندمان رشد گوساله های شیرخوار
مینو نیرومند، کامران رضایزدی، مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (558.95 K)

21 اثر سطوح پروتئین و لیزین جیره بر صفات کیفی تخم مرغ در جیره مرغهای تخم گذار تجاری
فروغ آشتیانی، محمدحسین شهیر، محمود شیوازاد، غلامرضا پیکانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.02 K)

22 بررسی اثر سطوح مختلف پروتئین و لیزین قابل هضم در جیره آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدصادق حسینی مقدم، ابوالقاسم گلیان، حسن نصیری مقدم، احمدرضا راجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.86 K)

23 اثرات سطوح مختلف لیزین و پیریدوکسین بر عملکرد و برخی فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
فرزانه خاکپور ایرانی، محسن دانشیار، رامین نجفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.16 K)