کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 کمبود ﻓﺎﮐﺘﻮرﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ از ﻃﺮﯾﻖ ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﺧﻮراک ﺑﺎ ﺳﺮﮐﻪ ﺑﻪ ﺟﺎی آﻧﺘﯽ ﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﻣﺤﺮک رﺷﺪ
گل پسند محمدی، رامین نجفی، حمید حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (497.67 K)

2 بررسی اثر آنزیم روابیو بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه ذرت و سویا
ملک محمد قربانپور، آرش آذرفر، عباس مسعودی، محمود بوجارپور، محمدجواد حیدری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.09 MB)

3 مقایسه اثر پروبیوتیک و آنتی بیوتیک برایمنی زایی گوساله های شیرخوار
محمدرضا حسینی، محمد بوجارپور، مرتضی مموئی، اکبر اسدیان، جمال فیاضی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.55 MB)

4 استفاده از پودر هسته خرما فرآوری شده با آنزیم بر عملکرد و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
جمال آمینی کانی سیران، مهدی تقی نژاد رودبنه، محمد افروزیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.17 K)

5 بررسی اثرات استفاده از دو نوع بنتونیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خانه دار، رضا وکیلی، سونیا زکی زاده، احمد قدرت نما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.84 K)

6 مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (413.95 K)

7 تعیین اثر مکمل پروبیوتیک بر عملکرد رشد، خصوصیات لاشه، فاکتورهای خونی و درصد تلفات جوجه های گوشتی
عبدالله محمد جعفری، صادق کریم زاده، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (167.1 K)

8 تأثیر سطوح مختلف خرمای کامل ضایعاتی با و بدون آنزیم بر متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
اعظم آغاز، نظر افضلی، حسین نعیمی پور، احمد ریاسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (165.58 K)

9 بررسی اثرات محدودیت غذایی و زئولیت های طبیعی منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر فراسنجه های خونی و شاخص های ایمنی در جوجه های گوشتی
جواد غلامی، محمدحسن فولادی، محمد سالارمعینی، پوریا دادور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.86 K)

10 تاثیر استفاده از ضایعات ماکارونی بر فاکتورهای خونی بره های نر بلوچی
عباس افقهی زاده، علیرضا وکیلی، محسن دانش مسگران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.06 K)

11 اثر عصاره آبی ریحان (Ocimum lousilicum) بر فاکتورهای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
فرید فیروز بخش، آمنه ذوالفقاری، زبیده محرابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.36 K)