| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی | |
| فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام امیرتیموری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 365.44 K | ||
| 2 | اثر بخار آب تحت فشار در سطوح مختلف رطوبت و زمان عمل آوری بر ارزش غذایی کاه گندم | |
| هرمز منصوری، نوید اصغرزاده قشلاقچای، فرهاد فرودی، مجتبی زاهدیفر، کیوان کرکودی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.5 M | ||
| 3 | بررسی پارامترهای تولید گاز و هضم پذیری کاه کنجد فرآوری شده با مواد شیمیایی و بخار آب تحت فشار | |
| حمید بانشی، طاهره محمدآبادی، خلیل میرزاده، مرتضی چاجی، محمود قاسمی نژاد | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 317.71 K | ||
| 4 | بررسی اثرات فرآوری کاه کنجد با آب، اسید سولفوریک و بخار آب تحت فشار بر قابلیت هضم و تخمیر شکمبه ای در گوسفند | |
| حمید بانشی، طاهره محمدآبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 295.19 K | ||
| 5 | تاثیر استفاده همزمان روش فراوری با بخار آب،تغذیه مرطوب و آنزیم بر پارامترهای عملکرد 21 روزگی بلدرچین گوشتی | |
| فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام افشارمنش | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.97 K | ||