کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 9

1 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده ﻫﻤﺰﻣﺎن روش ﻓﺮاوری ﺑﺎ ﺑﺨﺎر آب، ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و آﻧﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﻋﻤﻠﮑﺮد 21 روزﮔﯽ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ﮔﻮﺷتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش، الهام امیرتیموری
مشاهده مقاله اصل مقاله 365.44 K

2 تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﺮﻃﻮب و ﻣﮑﻤﻞ آﻧﺰﯾﻤﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺮ ﭘﺎﯾﻪ داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ و آﺳﯿﺎب شده گندم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.88 K

3 بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1 /0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد بلدرچین گوشتی
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.03 M

4 بررسی اثرات تغذیه گندم مرطوب برخصوصیات عملکردی و فیزیولوژی دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
خدیجه رحیمی، میر وحید ساداتی، جاوید فرج پورسلماسی، رامین آراسته
مشاهده مقاله اصل مقاله 415.09 K

5 بررسی اثرات تغذیه مرطوب بر روی مورفولوژی روده باریک در جوجه های گوشتی
میروحید ساداتی، علی آقازداه، ناصر ماهری، جمشید قیاسی، خدیجه رحیمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 439.07 K

6 بررسی اثر روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد، وزن نسبی سنگدان، پانکراس، پیش معده، pH سنگدان و پیش معده جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی، محسن افشار منش، الهام امیرتمیموری
مشاهده مقاله اصل مقاله 448.32 K

7 بررسی اثر دوگانه روش تغذیه (مرطوب و خشک) و مکمل آنزیمی (بدون آنزیم و 1/0 درصد آنزیم) بر پارامترهای عملکرد و جمعیت میکروبی روده باریک جوجه های بلدرچین
فاطمه مرتضوی، محسن افشارمنش
مشاهده مقاله اصل مقاله 346.62 K

8 بررسی تاثیر استفاده از غذای مرطوب بر روی عملکرد مرغان تخمگذار تجاری در شرایط آب و هوای گرم خوزستان
سیروس نوروزی، - عالم زاده، - کردونی
مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M

9 تاثیر تغذیه مرطوب م مکمل آنزیم بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی در جیره های بر پایه دانه کامل و آسیاب شده گندم
سهیلا محمودی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 77.92 K