کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 16

1 بررﺳﯽ اﺛﺮﺗﻐﺬﯾﻪ اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی اﺳﯿﺪوژﻧﯿﮏ ﺑﺮ رﻓﺘﺎر اﻧﺘﺨﺎﺑﮕﺮی و ﺟﻮﯾﺪن ﮔﺎوﻫﺎی ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ اواﺳﻂ شیردهی
ﻋﻠﯽ ﮐﻬﯿﺎﻧﯽ، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، عصمت نصر اصفهانی، محسن رحیمی، ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.5 K)

2 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ، اﺳﯿﺪﯾﺘﻪ ﺷﮑﻤﺒﻪ، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﺮ در ﺟﯿﺮه ﻫﺎی اﺳﯿﺪوژﻧﯿﮏ در ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در اواﺳﻂ ﺷﯿﺮدهی
ﻋﻠﯽ ﮐﻬﯿﺎﻧﯽ، غلامرضا قربانی، محمد خوروش، عصمت نصر اصفهانی، بهاره دولت خواه، ابراهیم قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.13 K)

3 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﯿﺪ ﮐﻠﺮﯾﺪرﯾﮏ و اﻧﺪازه ذرات ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک و ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﯿﺮ در ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮده ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ
حبیب تقوی کرگان، اسدا... تیموری یانسری، سبحان گلچین گله دونی، حسین صمدی واسکسی، مینا صالح حق گو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (268.77 K)

4 ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺟﻐﺮاﻓﯿﺎﯾﯽ و وﯾﮋﮔﯽﻫﺎی آب و ﻫﻮاﯾﯽ ﺑﺮ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ و ﺳﺎﺧﺘﺎر ﻣﻠﮑﻮﻟﯽ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻋﻠﻮﻓﻪ ﯾﻮﻧﺠﻪ ﭼﯿﻦ دوم ﻣﻨﺎﻃﻖ ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎن ﮐﺮدﺳﺘﺎن
هانا شیخ احمدی، آرش آذرفر، سعید محمد زاده، مجتبی زاهدی فر، علی کیانی، سرور مرادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (371.77 K)

5 تعیین تجزیه پذیری پروتئین خام و الیاف نامحلول در شوینده خنثی علوفه های خشک یونجه و روناس به روش کیسه های نایلونی
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.21 MB)

6 تاثیر سطوح مختلف کربوهیدرات غیرالیافی و اندازه ذرات علوفه برفعالیت جویدن و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
غلامعلی هلاکو، اسدالله تیموری یانسری، زربخت انصاری پیرسرایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.66 MB)

7 اثر پروبیوتیک بر برخی متابولیت های خون گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف علوفه ای
حمید رضا خزانه ای، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.73 K)

8 بررسی تأثیر تغذیه مستقیم میکروب ها بر اسیدهای چرب فرار شکمبه گوسفندان تغذیه شده با جیره های حاوی منابع مختلف علوفه ای
حمید رضا خزانه ای، کامران رضا یزدی، علی نیکخواه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (359.34 K)

9 اثر تغذیه طول قطعات مختلف علوفه یونجه بر هضم، توزیع اندازه ذرات و محتویات شکمبه ای گاومیش
اسد ا.. تیموری یانسری، بهرام افشار حمیدی، قادر منافی آذر، رامین صادقی مجرد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (494.65 K)

10 امکان جایگزینی علوفه گیاه مرتعی کنگر (Gundelia tournefortii) با علوفه یونجه در جیره بره های پرواری نژاد زندی
مهدی قره بگلو، فرخ کفیل زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (387.17 K)

11 اثر الگوی تغذیه شیر و علوفه یونجه در خوراک آغازین بر عملکرد گوساله های تحت شرایط تنش سرمایی
دانیال دانشور، محمد خوروش، ابراهیم قاسمی، سعید انصاری، امیرحسین مهدوی، مهدی میرزایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (285.09 K)

12 ترکیبات شیمیایی و روند تجزیه پذیری علوفه یونجه در سه مرحله رشد با استفاده از روش کیسه نایلونی
مهدی صائبی فر، محمدحسین رضائی مشگول، اکبر تقی زاده، محمدحسن رضائی مشگول
مشاهده مقاله | اصل مقاله (502.12 K)

13 مقایسه فراسنجه های حاصل از تولید گاز برگ تعدادی از واریته های خرمای ایران با علف خشک یونجه در شرایط برون تنی(In vitro )
امین صلاحی، رضا ولی زاده، عباسعلی ناصریان، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی محمودی ابیانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.63 K)

14 پیش بینی کینتیک تخمیر شکمبه ای علوفه یونجه با استفاده از برخی مدل های غیر خطی
سعید مرادی، خلیل زابلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (563.1 K)

15 اثر افزودن برخی از گیاهان دارویی بر قابلیت هضم مواد مغذی یونجه
طناز طالبی، جمال سیف دواتی، صیاد سیف زاده، فرزاد میرزایی آقچه قشلاق، حسن عبدی بنمار، رضا سید شریفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (173.91 K)

16 اثر اندازه ذرات علوفه یونجه و سطوح مختلف کنسانتره بر پارامترهای خونی گوسفندان کرمانی
میترا ارجمندی، امین خضری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (338.74 K)