کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 8

1 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮔﻠﻮﺗﺎﻣﯿﻦ در ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﺑﺎ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ E ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺧﻮن ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ استرس گرمایی
مصطفی ایازی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (358.19 K)

2 ارزیابی اثرات کراتین، گلوتامین، پرولین و محلول اسید آمینه در دو دمای متفاوت بر قابلیت انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
یاسر حسینی، عباس فرشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.04 MB)

3 اثر تزریق اسید آمینۀ ال – گلوتامین به کیسه زرده جنین بر خصوصیات مورفولوژیکی روده کوچک جوجه های گوشتی
مجید قشلاق علیایی، ابوالقاسم گلیان، علیرضا حق پرست، محمدرضا باسامی، علیرضا هروی موسوی، رضا حسینی شهیدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (307.9 K)

4 اثر تزریق اسید آمینۀ ال – گلوتامین به کیسه زرده در روز هفتم جنینی بر عملکرد رشد قبل و پس از تفریخ جوجه های گوشتی
مجید قشلاق علیایی، ابوالقاسم گلیان، محمدرضا باسامی، علیرضا حق پرست، علی خدادفخرآبادی، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (365.81 K)

5 ارزیابی اثرات سوکروز و اسیدهای آمینه در دو دمای متفاوت بر انجماد پذیری اسپرم بز مرخز
عباس فرشاد، یاسر حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.29 K)

6 محافظت اسیدآمینه گلوتامین در برابر فلور میکروبی شکمبه با استفاده از سطوح مختلف فرم آلدهید و ارزیابی آن در محیط آزمایشگاهی (in vitro)
تیمور تنها، مختار فتحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.92 K)

7 تاثیر سطوح مختلف گلوتامین در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون جوجه های تحت استرس گرمایی
مصطفی ایازی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.01 K)

8 تاثیر سطوح مختلف گلوتامین در مقایسه با ویتامین E بر عملکرد و وضعیت آنتی اکسیدانی خون جوجه های گوشتی تحت استرس گرمایی
مصطفی ایازی، محسن دانشیار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.69 K)