کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 152

-124 ﺗﻌﯿﯿﻦ اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ ﺑﺮگ ﻣﻮ ( Vitis Leaves ) ﺑﺪون ﻓﺮآوری و ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اوره و ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مهدی مقدم، احمد احمدی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (284.39 K)

-123 ﺗﺎﺛﯿﺮ رﯾﺸﻪ ﻣﺎرﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺣﺎﺻﻞ از ﯾﻮﻧﺠﻪ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
و. ناصری، ف. هژیری، ف. کفیل زاده، ع. کرمپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.15 K)

-122 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﻋﻤﻞآوری ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺑﯿﺎن ﺑﺎ ﻣﻮاد ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸگاه
محمد جواد خلیفه، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (289.59 K)

-121 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
حجت شهزاد، اکبر تقی زاده، یوسف مهمان نواز، وحید کردستانچی، علی مساعدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (276.03 K)

-120 تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺑﺮگ ﺑﺎدام ﻣﻨﻄﻘﻪ ﺧﺮاﺳﺎن ﺷﻤﺎل
مصطفی یوسف الهی، حسن کارگر، محمد صالحی دیندارلو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (288.18 K)

-119 تاثیر اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﯿﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل روی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺗﻔﺎﻟﻪ اﻧﺎر
مقصود بشارتی، اکبر تقی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.71 K)

-118 ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﻋﺼﺎره ﻣﺘﺎﻧﻮﻟﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ای ﺑﺎ ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
سعید خورشیدی، فرزاد میرزایی آقجه قشلاق، علی مهدوی، هرمز منصوری، سیدمهدی رضوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (277.88 K)

-117 بررﺳﯽ اﺛﺮات اﺳﺎﻧﺲ ﮔﯿﺎه داروﯾﯽ ﻣﺮوﺗﻠﺦ ( Salvia mirzayanii ) ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ و ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﺑﺎ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﺘﺮاﮐﻢ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه
یونس اوﻻدﺷﻨﺒﻪ، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمد آبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (351.35 K)

-116 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ارزش ﺗﻌﺬﯾﻪ ای ﻋﻠﻮﻓﻪ و داﻧﻪ ﺧﻠﺮ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﺠﻪ وﮐﺎه ﮔﻨﺪم ﺑﻪ روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔاز
فواد فیروزی، عباسعلی ناصریان، سعید کامل ارومیه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (302.39 K)

-115 تعیین ﺳﻄﺢ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺗﻔﺎﻟﻪ ﺧﺸﮏ ﺳﯿﺐ در ﺟﯿﺮه ﮔﻮﺳﻔﻨﺪان ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از روش ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
زهره طهماسبی بلداجی، طاهره محمدآبادی، محسن ساری، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (212.42 K)

-114 ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﻨﻮﻟﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎه ﺑﺮگ ﻫﺎی ﺑﺮﺧﯽ از ﮔﯿﺎﻫﺎن ﺣﺎوی ﺗﺎﻧﻦ
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، فهیمه پور ملائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (283.17 K)

-113 ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ اﺛﺮات آﻓﻼﺗﻮﮐﺴﯿﻦ B1 در ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪای ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
مصطفی خدابنده لو، حسن علی عربی، مصطفی ملکی، داریوش علیپور، علی اصغر ساکی، مهدی دهقان بنادکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.33 K)

-112 ﻣﻘﺎﯾﺴﻪﻫﺎی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز ﺑﺮگ و ﺳﺎﻗﻪی وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ درﺧﺖ زﯾﺘﻮن
راضیه حاتمی، فرخ کفیل زاده، عیسی ارجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (287.88 K)

-111 اﺛﺮ ﺳﻮد، اوره، ﭘﺮﺗﻮ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل ( PEG ) در ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ ﺑﺮ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز و ﺑﺮآورد ﺳﻨﺘﺰ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، علیرضا وکیلی، عبدالمنصور طهماسبی، مهدی بهگر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.09 K)

-110 تخمین ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺗﺨﻤﯿﺮی ﺗﻔﺎﻟﻪ ﻣﺮﮐﺒﺎت ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
سامان لشکری، اکبر تقی زاده، عباس رافت، علی ایاسه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (278.09 K)

-109 بررﺳﯽ اﺛﺮات ﮐﺎدﻣﯿﻮم ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﻣﯿﮑﺮوﺑﯽ ﺷﮑﻤﺒﻪ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﯿﺴﺘﻢ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
فاضل الماسی، محسن ساری، سمیه سالاری، مرتضی چاجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.67 K)

-108 مطالعه آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ اﺛﺮ دو ﻧﻮع روﻏﻦ اﺳﺎﻧﺴﯽ ﭘﻮﻧﻪ ﮐﻮﻫﯽ و اﺳﻄﻮﺧﻮدوس ﺑﺮ ﺗﺨﻤﯿﺮ ﺷﮑﻤﺒﻪ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
شهین یادگاری، مصطفی ملکی، پویا زمانی، مهدی دهقان بنادکی، مریم شرکایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (275.02 K)

-107 تعیین ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﺮگ ﺑﺮﺑﺎرﯾﺲ وﻟﮕﺎرﯾﺲ ﺑﺎ روش ﮐﯿﺴﻪﻫﺎی ﻧﺎﯾﻠﻮﻧﯽ و ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
وحید کاردان مقدم، محمد حسن فتحی نسری، عاطفه عابدینی، محمدرضا تهرانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (281.34 K)

-106 ﺗﻌﯿﯿﻦ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ وﺗﺨﻤﯿﺮﭘﺬﯾﺮی ﮔﯿﺎه ﺧﺎﮐﺸﯿﺮ ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از آزﻣﻮن ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز
میلاد مجنونی، داریوش علیپور، رامین عبدلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.34 K)

-105 تاﺛﯿﺮ اﻓﺰودن ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺎﻧﺲ ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ وآوﯾﺸﻦ ﺷﯿﺮازی در ﺟﯿﺮهی آﻏﺎزﯾﻦ ﮔﻮﺳﺎﻟﻪﻫﺎی ﺷﯿﺮﺧﻮار ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز در ﺷﺮاﯾﻂ ﺑﺮون تنی
محسن ابراهیمی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو، فرهنگ فاتحی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (180.83 K)

-104 بررسی اثر سطوح مختلف گیاه پنیرک برتخمیر میکروبی علوفه سیاه شور در شتر تک کوهانه با روش تولید گاز
ایران خدادادی، طاهره محمدآبادی، مرتضی چاجی، محسن ساری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (813.53 K)

-103 تعیین قابلیت هضم علوفه ی سیلو شده تریتیکاله به روش تولید گاز
یونس آق نیکوانی، اکبر تقی زاده، عبدالله کاویان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (984.92 K)

-102 تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (993.34 K)

-101 تاثیر گل Ammi majus. L برتولید گاز حاصل از جیره با مواد متراکم بالا در شرایط آزمایشگاهی
زهرا خدادادی، محسن ساری، یونس اولادشنبه، علی آقایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-100 مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه، محسن ساری ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.23 MB)