| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی داﻧﻪ و ﻣﯿﻮه ﮐﻬﻮر ( Prosopis Juliflora ) ﺑﺎ روش In situ | |
| بهاء الدین عالم زاده، عزیز کردونی، بهاره طاهری دزفولی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 350.69 K | ||
| 2 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﻮﺳﺖ ﺳﺒﺰ ﮔﺮدوی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﻪ روش In situ | |
| معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 189.73 K | ||
| 3 | تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغذی اقلام خوراکی و جیره های کاملا مخلوط در گاو میش با روش in situ | |
| بهرام افشار حمیدی، اسد... تیموری یانسری، رسول پیرمحمدی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.11 M | ||
| 4 | بررسی تاثیر روند آبگیری و تغییر جرم حجمی لحظه ای مواد خوراکی بر فراسنجه های تجزیه پذیری اندازه گیری شده با روش in situ | |
| اسد.. تیموری یانسری | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 1.24 M | ||