کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی داﻧﻪ و ﻣﯿﻮه ﮐﻬﻮر ( Prosopis Juliflora ) ﺑﺎ روش In situ | |
بهاء الدین عالم زاده، عزیز کردونی، بهاره طاهری دزفولی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.69 K) | ||
2 | ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﭘﻮﺳﺖ ﺳﺒﺰ ﮔﺮدوی ﻓﺮآوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﻪ روش In situ | |
معصومه تکلوزاده، امید دیانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (189.73 K) | ||
3 | تعیین فراسنجه های هضمی مواد مغذی اقلام خوراکی و جیره های کاملا مخلوط در گاو میش با روش in situ | |
بهرام افشار حمیدی، اسد... تیموری یانسری، رسول پیرمحمدی، رسول پیر محمدی، قادر منافی آذر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.11 MB) | ||
4 | بررسی تاثیر روند آبگیری و تغییر جرم حجمی لحظه ای مواد خوراکی بر فراسنجه های تجزیه پذیری اندازه گیری شده با روش in situ | |
اسد.. تیموری یانسری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.24 MB) |