کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 12

1 تاﺛﯿﺮ اﺳﺘﻔﺎده از الﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭼﺮﺑﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺑﺪن و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
محسن رجب زاده نسوان، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 402.48 K

2 اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.17 M

3 اثرات سطوح متفاوت ال کارنیتین و لیزین بر ترکیب لاشه جوجه های گوشتی
محمد سالاری، فرشید خیری، جواد نصر
مشاهده مقاله اصل مقاله 2.25 M

4 بررسی میزان تأثیر ال- کارنیتین برکارآیی سالینومایسین در کوکسیدیوز تجربی جوجه های گوشتی
منصور میاحی، حسین حمیدی نجات، شهروز مسائلی
مشاهده مقاله اصل مقاله 404.38 K

5 اثر سطوح مختلف الکارنیتین برکیفیت تخممرغ و میزان کلسترول آن در مرغ های تخمگذار
بهروز قدس علوی، عبدالحسین سمیع، مهدی محمدعلی پور، منصور خضری
مشاهده مقاله اصل مقاله 382.11 K

6 بررسی تأثیر سطوح مختلف الـکارنیتین بر عملکرد تولید در بلدرچین های ژاپنی
مهدی سیدحمزه، رحیم علیجانپور، مهدی خسروی، امین بصیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 397.34 K

7 اثر جیره غذایی غنی شده با ال- کارنیتین بر روی فراسنجه های خونی و جوجه درآوری بلدرچین های ژاپنی
رضا مجیدزاده هروی، امیر کسنوی
مشاهده مقاله اصل مقاله 294.76 K

8 تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
محسن رجب زاده نسوان، منصور رضائی، زربخت پیرسرائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.97 K

9 تاثیر استفاده از ال کارنیتین در جیره های حاوی منابع مختلف چربی بر ترکیب بدن و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
محسن رجب زاده نسوان، منصور رضائی، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله اصل مقاله 41.03 K

10 بررسی اثرات سطوح متفاوت ال_کارنیتین و متیونین بر عملکرد جوجه های گوشتی تا 14 روزگی
محمد مظفر حسینی، جواد نصر، فرشید خیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.97 K

11 بررسی سطوح متفاوت ال_کارنیتین بر عملکرد جوجه های گوشتی در دوره آغازین
محمد مظفر حسینی، جواد نصر، فرشید خیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 76.54 K

12 پیامد افزودن ال_کارنیتین به جیره ی دوره ی پایانی بر عملکرد و اندازه ی هورمون انسولین در جوجه های گوشتی
پریسا جلوه گرفام، مختار خواجوی، سعید امیری
مشاهده مقاله اصل مقاله 39.13 K