صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
218
-424
اﺛﺮ ﻧﻐﺬﯾﻪ ﮔﻠﯿﺴﺮول ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﮑﻢ اول ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در دوره ﭘﺲ از زاﯾﺶ ﺑﺮ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ
وحید پیری، فرخ کفیل زاده، حامد کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
261.34 K
-423
بررﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻓﺮی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی اواﯾﻞ دوره ﺷﯿﺮدهی
دانیال مودی، عباسعلی ناصریان، ناصر کریمی، مهدی صدیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
289.89 K
-422
تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
993.34 K
-421
مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه، محسن ساری ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
-420
تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده در تغذیه دامهای پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.33 M
-419
بررسی کیفیت علوفه گونه سلمکی ساقه سفید (Artiplex loucoclada) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه سیستان
احسان قائمی راد، مصطفی یوسف الهی، اکبر فخیره، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.01 M
-418
مقایسه قابلیت هضم هیبرید سه رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده با رقم اسپیدفید با روش تولید گاز
عبدالکریم قره داشلی، اکبر تقی زاده، محمد پاسندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.27 M
-417
قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.06 M
-416
تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro)
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
-415
اثر سن بهینه مصرف یونجه بر قابلیت هضم مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، الهه جهانیان، حسین فصیحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
-414
تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم در شتر
هادی بهزاد، تقی قورچی، سعید حسینی، جعفر باشتینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
130.78 K
-413
تاثیر کاهش الیاف علوفه ای و الیاف موثر جیره های برپایه جو و کنجاله منداب برعملکرد گاوهای شیرده پرتولید
رضا موتمنی، حمید امانلو، سمیه نظافتی، محمد محمودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.5 M
-412
بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo
احمد طالب زاده، مریم خلیق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.76 M
-411
مطالعه اثر دوسطح متفاوت علوفه به کنسانتره به همراه دو منبع متفاوت نیتروژن برقابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند
سلمان افشار، شهاب صفری، مهدی کاظمی بن چناری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.17 M
-410
مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس برخوراک مصرفی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمدحسن فولادی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.24 M
-409
بررسی اثرات پودر لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی، در دوره انتقال قبل از زایش در بزهای مهابادی
علی تیموری، رسول پیرمحمد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
956.24 K
-408
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
107.53 K
-407
اثر تغذیه تفاله خرما فرآوری شده با سود بر عملکرد بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
139.74 K
-406
بررسی ارزش غذایی تفاله خرما و مزیت نسبی جایگزینی آن در جیره بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
130 K
-405
بررسی اثر بنتونیت بر کمیت و کیفیت محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار جهت تغذیه دام
احسان چیمه ای، علیرضا آقاشاهی، کامران زند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
163.06 K
-404
اندازه گیری قابلیت هضم و انرژی قابل سوخت و ساز منابع مختلف روغن قابل مصرف در جیره طیور
حسین ایراندوست، علی پارسا، ناهید منوچهری اردستانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.93 M
-403
ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و تاثیر تغذیه آن بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان کرمانی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
150.2 K
-402
تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
174.82 K
-401
تعیین قابلیت هضم و ترکیبات شیمیایی بقایای جالیزی استان کرمان در تغذیه دام
مسعود خوارزمی، لاله یزدانپناه، سید علی موسوی سعید
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.67 K
-400
اثر کود مرغی فرآوری شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهای خون بره های نر مغانی
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، آزاده گراوند، آرمان فتاحی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
123.16 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4
5
6
7
8
9