صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
218
-549
اﺛﺮ ﻧﻐﺬﯾﻪ ﮔﻠﯿﺴﺮول ﺧﺸﮏ ﺑﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﮑﻢ اول ﻧﮋاد ﻫﻠﺸﺘﺎﯾﻦ در دوره ﭘﺲ از زاﯾﺶ ﺑﺮ ﻣﺎده ﺧﺸﮏ ﻣﺼﺮﻓﯽ و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ
وحید پیری، فرخ کفیل زاده، حامد کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
261.34 K
-548
بررﺳﯽ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺎﻓﺮی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی اواﯾﻞ دوره ﺷﯿﺮدهی
دانیال مودی، عباسعلی ناصریان، ناصر کریمی، مهدی صدیقی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
289.89 K
-547
تاثیر افزودن سطوح مختلف اسانس مروتلخ (Salvia mirzayanii) به جیره ی معمولی گاو بر فراسنجه های تولید گاز در شرایظ برون تنی
یونس اولادشنبه، محسن ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
993.34 K
-546
مظالعه آزمایشگاهی اثر روغن اسانسی مروتلخ(Salvia mirzayanii)بر تخمیر شکمبه با استفاده از تکنیک تولید گاز
یونس اولادشنبه، محسن ساری ساری، مرتضی چاجی، طاهره محمدآبادی، محمد بوجارپور
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
-545
تعیین ارزش غذائی کاه عدس شامل ترکیبات شیمیائی، مواد معدنی و قابلیت هضم برای استفاده در تغذیه دامهای پرواری
مرتضی کرمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.33 M
-544
بررسی کیفیت علوفه گونه سلمکی ساقه سفید (Artiplex loucoclada) در مراحل مختلف فنولوژیکی در منطقه سیستان
احسان قائمی راد، مصطفی یوسف الهی، اکبر فخیره، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
2.01 M
-543
مقایسه قابلیت هضم هیبرید سه رقم سورگوم علوفه ای سیلو شده با رقم اسپیدفید با روش تولید گاز
عبدالکریم قره داشلی، اکبر تقی زاده، محمد پاسندی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.27 M
-542
قابلیت هضم پوست سبز گردوی فرآوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا( Sitophila Neurospora) به روش آزمایشگاهی
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.06 M
-541
تعیین ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم علوفه های خشک یونجه و روناس با استفاده از روش آزمایشگاهی(in vitro)
الهام امیرتیموری، امین خضری، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.08 M
-540
اثر سن بهینه مصرف یونجه بر قابلیت هضم مواد مغذی و آمونیاک شکمبه ای گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن حسینی، محمد خوروش، غلامرضا قربانی، الهه جهانیان، حسین فصیحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.23 M
-539
تعیین قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم در شتر
هادی بهزاد، تقی قورچی، سعید حسینی، جعفر باشتینی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
130.78 K
-538
تاثیر کاهش الیاف علوفه ای و الیاف موثر جیره های برپایه جو و کنجاله منداب برعملکرد گاوهای شیرده پرتولید
رضا موتمنی، حمید امانلو، سمیه نظافتی، محمد محمودی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.5 M
-537
بررسی تاثیر فرآوری با اوره و ملاس برقابلیت هضم سورگوم علوفه ای به روش In vivo
احمد طالب زاده، مریم خلیق
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.76 M
-536
مطالعه اثر دوسطح متفاوت علوفه به کنسانتره به همراه دو منبع متفاوت نیتروژن برقابلیت هضم مواد مغذی در گوسفند
سلمان افشار، شهاب صفری، مهدی کاظمی بن چناری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.17 M
-535
مطالعه تاثیر استفاده از سطوح مختلف علوفه روناس برخوراک مصرفی، قابلیت هضم مواد مغذی و متابولیت های خونی گوسفندان کرمانی
مصطفی عزیزی احمدآبادی، محمدحسن فولادی، امین خضری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.24 M
-534
بررسی اثرات پودر لیموترش بر قابلیت هضم مواد مغذی، در دوره انتقال قبل از زایش در بزهای مهابادی
علی تیموری، رسول پیرمحمد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
956.24 K
-533
تعیین فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه ای ماده خشک تفاله دانه انار خشک و سیلویی
فاطمه خسروی، محمدحسن فتحی نسری، همایون فرهنگ فر، سید جلال مدرسی، علیرضا فضایلی راد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
107.53 K
-532
اثر تغذیه تفاله خرما فرآوری شده با سود بر عملکرد بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
139.74 K
-531
بررسی ارزش غذایی تفاله خرما و مزیت نسبی جایگزینی آن در جیره بره های پرواری قزل
مهدی تقی نژاد رودبنه، سید روح الله ابراهیمی، وحید عطائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
130 K
-530
بررسی اثر بنتونیت بر کمیت و کیفیت محصول نهایی خط تبدیل ضایعات میوه و تره بار جهت تغذیه دام
احسان چیمه ای، علیرضا آقاشاهی، کامران زند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
163.06 K
-529
اندازه گیری قابلیت هضم و انرژی قابل سوخت و ساز منابع مختلف روغن قابل مصرف در جیره طیور
حسین ایراندوست، علی پارسا، ناهید منوچهری اردستانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.93 M
-528
ترکیب شیمیایی سیلاژ بقایای حاصل از پوست گیری پسته و تاثیر تغذیه آن بر قابلیت هضم مواد مغذی در گوسفندان کرمانی
زهره حاج علیزاده، امید دیانی، رضا طهماسبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
150.2 K
-527
تعیین حجم گاز تولید شده به روش آزمایشگاهی و انرژی متابولیسمی پوست سبز گردوی عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
معصومه تکلوزاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
174.82 K
-526
تعیین قابلیت هضم و ترکیبات شیمیایی بقایای جالیزی استان کرمان در تغذیه دام
مسعود خوارزمی، لاله یزدانپناه، سید علی موسوی سعید
مشاهده مقاله
اصل مقاله
144.67 K
-525
اثر کود مرغی فرآوری شده در جیره بر قابلیت هضم و پارامترهای خون بره های نر مغانی
ایوب عزیزی شترخفت، نادر پاپی، آزاده گراوند، آرمان فتاحی، وحید عباسی راد
مشاهده مقاله
اصل مقاله
123.16 K
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3
4
5
6
7
8
9