صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
8
1
ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ روﺷﻬﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺗﻮﻟﮏ ﺑﺮی
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
298.37 K
2
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
382.4 K
3
ارزیابی کیفیت و کمی منی تازه و منجمد شده گاوهای نر بومی گلپایگانی
محسن برجی، سعید رضا مسیحی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.3 M
4
مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی عسل عرضه شده مناطق مختلف در فروشگاه های اهر
مجتبی مودب گسکرئی، مقصود بشارتی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
823 K
5
مقایسه خصوصیات فیزیکو شیمیایی عسل مناطق مختلف عرضه شده در فروشگاه های تبریز
مقصود بشارتی، مجتبی مودب گسکرئی، زهرا مرادی قراجه
مشاهده مقاله
اصل مقاله
762.05 K
6
بررسی اثر افزودن آب و طول خط تولید بر ترکیب مواد مغذی خوراک پلت تولیدی در کارخانجات خوراک دام و طیور
محمدمهدی یعقوب زاده، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
402.77 K
7
عملکرد و کیفیت تخم بلدرچین ژاپنی در پاسخ به روشهای مختلف تولک بری
شهاب رومیانی، علی اصغر ساکی، سارا میرزایی، ابراهیم احمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
40.63 K
8
اثرات میوه ی کور بر عملکرد کیفیت لاشه و فراسنجه های بیوشیمیایی جوجه های گوشتی
داود سلطانی، علیرضا صفامهر، علی نوبخت
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.52 K