صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
45
-124
ﺗﺎﺛﯿﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ، ﮐﻠﺰا و ﺳﻮﯾﺎ ﺑﺮ ﻣﯿﺰان اﮐﺴﯿﺪاﺳﯿﻮن ﺗﺨﻢﻣﺮغ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺳﺮم ﺧﻮن در ﻣﺮﻏﺎن ﺗﺨﻢ-ﮔﺬار ﺳﻮﯾﻪ Tetra- SL
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (370.94 K)
-123
بررﺳﯽ ﺗﻐﯿﯿﺮات ﮐﯿﻔﯽ ﺗﺨﻢﻣﺮغ ﺗﺤﺖ ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﺼﺮف روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ در ﺟﯿﺮه ﻣﺮغﻫﺎی ﺗﺨﻤﮕﺬار
محمد کاملی، بهنام کریمی، محمدامیر کریمی ترشیزی، محسن امیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.13 K)
-122
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖﻫﺎی ﺧﻮن، ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ شیر بزهای سانن
مرتضی حسینی غفاری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، سید علیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمد هادی اعظمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (270.95 K)
-121
اﺛﺮ اﺳﺘﻔﺎده از ﭘﻮﺳﺘﻪ ﭘﺴﺘﻪ و ﭘﻠﯽ اﺗﯿﻠﻦ ﮔﻠﯿﮑﻮل در ﺟﯿﺮهﻫﺎی ﺣﺎوی روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪﻫﺎی ﭼﺮب ﺷﯿﺮ ﺑﺰﻫﺎی سانن
مرﺗﻀﯽ ﺣﺴﯿﻨﯽ ﻏﻔﺎری، عبدالمنصور طهماسبی، عباسعلی ناصریان، محمد خوروش، سیدعلیرضا وکیلی، بهزاد خرمی، محمد هادی اعظمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (272.96 K)
-120
اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و روﻏﻦ آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﺧﻮاص ﺿﺪاﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮآﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺳﺮم ﺧﻮن ﺑﺮه ﻫﺎی ﭘﺮواری
مهدی نوری جو جاده، رسول پیر محمدی، یدالله چاشنی دل، اسماعیل توانا فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (281.37 K)
-119
بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی
زمان رستم نژاد، یدالله چاشنی دل، اسدالله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (277.72 K)
-118
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ و ﻋﺼﺎره آوﯾﺸﻦ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎبای
زمان رستم نژاد، یدالله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، حامد شهابی، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (278.03 K)
-117
اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺧﺼﻮﺻﯿﺎت ﻻﺷﻪ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی
امین هژیری، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی، علی امامی، امیر اکبری افجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (271.39 K)
-116
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎد
امین هژیری، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، امیر اکبری افجانی، علی امامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (274.44 K)
-115
تاﺛﯿﺮ ﺗﻐﺬﯾﻪ روﻏﻦ ﺳﻮﯾﺎ ﯾﺎ روﻏﻦ ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺮ ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب داﺧﻞ ﻣﺎﻫﯿﭽﻪای ﺑﺰﻏﺎﻟﻪﻫﺎی ﻧﺮ ﻣﻬﺎﺑﺎدی
سعید زﯾﻨﺪﯾﻨﯽ، مهدی گنج خانلو، میر حسین نجفی، داریوش فخاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (183.22 K)
-114
اثر تغذیه ای روغن ماهی بر خصوصیات حرکتی اسپرم اسبچه خزر
علی خردمند، احمد زارع شحنه، هوشنگ نوری، مجید افشار، محمدعلی جلالی، احمدرضا محمدی، فائزه صادق
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (529.9 K)
-113
اثر مکمل روغن سویا و روغن ماهی برقابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در بزهای مهابادی
داریوش فخاری، ابوالفضل زالی، مهدی گنج خانلو، محمد مرادی شهر بابک، میرحسین نجفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.35 MB)
-112
تاثیر مدت زمان مکمل کردن اسیدهای چرب غیراشباع در جیره های پایانی روی عملکرد و خصوصیات لاشه بره های افشاری
طاهره خادمی، حمیدرضا میرزایی الموتی، محمدحسین شهیر، مصطفی حاجی لو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
-111
بررسی اثر مکمل روغن ماهی و نوع علوفه بر عملکرد گوساله های نر هلشتاین
حسین ذکریاپور بهنمیری، مهدی گنج خانلو، ابوالفضل زالی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.38 MB)
-110
بررسی اثر روغن ماهی برتولید گاز در گوسفند زل
حامد شهابی، یدالله چاشنی دل، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (913.74 K)
-109
اثرات سطوح مختلف روغن ماهی و چای سبز بر سیستم ایمنی همورال در جوجه گوشتی
شقایق زارع زاده، محمد روستایی علی مهر، علیرضا علیزاده، محسن محمدی قیصر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (133.29 K)
-108
اثرات سطوح مختلف روغن ماهی و چای سبز بر عملکرد رشد جوجه گوشتی
شقایق زارع زاده، محمد روستایی علی مهر، علیرضا علیزاده، محسن محمدی قیصر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (160.64 K)
-107
اثر کروم آلی و روغن ماهی برعملکرد تولیدی گاوهای هلشتاین در دوره انتقال
مهدی افتخاری، ابوالفضل زالی، مهدی دهقان بنادکی، مهدی گنج خانلو
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
-106
بررسی سیستم ایمنی سلولی هنگام مصرف مقادیر مختلف روغن ماهی در جوجه گوشتی با استفاده از تزریق هیتوهماگلوتینین
شقایق زارع زاده، محمد روستایی علی مهر، علیرضا علیزاده، محسن محمدی قیصر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.18 MB)
-105
اﺛﺮات ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﭼﺮب ﻏﺬا ﺑﺮ ﭘﺮوﻓﯿﻞ اﺳﯿﺪﭼﺮب ﻻﺷﻪ ﻣﺎﻫﯽ ﻗﺮه ﺑﺮون ﺟﻮان Acipenser persicus
ﻣﺤﻤﺪرضا اﯾﻤﺎﻧﭙﻮر، رضا اسعدی، مسعود اصغری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (599.07 K)
-104
اثر دو منبع روغن ماهی و آفتابگردان و سطوح مختلف ویتامین A و E بر غلظت ویتامین های A و E زرده تخم مرغان تخمگذار
حبیب اقدم شهریار، سعید چکانی آذر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (233.11 K)
-103
اثر استفاده از سطوح مختلف پودر دارچین و روغن ماهی بر پارامترهای بیوشیمیائی خون در جوجه های گوشتی
زینب مرادی، نظر افضلی، آرش امیدی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (159.34 K)
-102
تاثیر استفاده از روغن دانه کتان و روغن ماهی بر روی عملکرد و ترکیبات خون در مرغهای تخمگذار
احد اصغری، محمود رادفر، کامبیز شفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (739.77 K)
-101
بررسی اثر دما محیط روی عملکرد و ترکیب اسید چرب درعضله ران جوجه ها گوشتی
یاسر غفرانی ایوری، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، مصطفی سعادتمند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (548.94 K)
-100
بررسی تاثیر تغذیه تناوبی جوجه های گوشتی با جیره های حاوی منابع امگا- 3 (روغن ماهی و کانولا) و پیه گاو بر عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب بدن
مصطفی سعادتمند طرزجان، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی، یاسر غفرانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (385.42 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2