کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.4 K) | ||
2 | تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ | |
حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.25 K) |