| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 2 | ||
| 1 | ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻣﻨﺎﺑﻊ روﻏﻦ و ﺟﻠﺒﮏ درﯾﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮغ ﻣﺮغ ﻫﺎی ﺗﺨﻢﮔﺬار | |
| محسن امیدی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 382.4 K | ||
| 2 | تاثیر منبع چربی و ویتامین E بر نسبت و الگوی وضعیتی اسیدهای چرب اقسام فسفولیپیدی زرده تخم مرغ | |
| حیسن ایراندوست، حمید محمدزاده، ناهید منوچهری اردستانی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 262.25 K | ||