| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ دو ﻧﻮع ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺣﺮارﺗﯽ ( ﺑﺮﺷﺘﻪ و اﺗﻮﮐﻼو ﮐﺮدن ) ﺑﺮ روﻧﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ و ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ SDS-PAGE در داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ | |
| معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 273.78 K | ||
| 2 | ترکیب شیمیایی و مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیر تفاله آب سیب و پوره سیب | |
| گلناز تأسلی، فرخ کفیل زاد، فردین هژبری، الهه ملکی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 388.16 K | ||
| 3 | ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر بقایای حاصل از بوجاری سه رقم نخود | |
| الهه ملکی، فرخ کفیل زاده، گلناز تأسلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 383.03 K | ||
| 4 | برآورد انرژی خالص و فراسنجه های تجذیه پذیری دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش های تولید گاز آزمایشگاهی و کیسه های نایلونی | |
| سعید نجف یار، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، حامد امینی پور، محمد سلامت آذر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 298.06 K | ||
| 5 | تاثیر تخم شنبلیله بر تولید گاز حاصل از یونجه | |
| و. ناصری، ف. هژبری، ف. کفیل زاده، ع. کرمپور | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 392.81 K | ||