کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 ترﮐﯿﺐ ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ دو ﻧﻮع ﻓﺮآﯾﻨﺪ ﺣﺮارﺗﯽ ( ﺑﺮﺷﺘﻪ و اﺗﻮﮐﻼو ﮐﺮدن ) ﺑﺮ روﻧﺪ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﮔﺎز آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎﻫﯽ و ﭘﺮوﻓﯿﻞ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﺗﮑﻨﯿﮏ SDS-PAGE در داﻧﻪ ﮔﻠﺮﻧﮓ
معصومه حیدری، فرخ کفیل زاده، مریم صاحبی اعلاء، سارا کیانی، حسین رستمی احمدوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (273.78 K)

2 ترکیب شیمیایی و مقایسه خصوصیات تجزیه پذیری و تخمیر تفاله آب سیب و پوره سیب
گلناز تأسلی، فرخ کفیل زاد، فردین هژبری، الهه ملکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (388.16 K)

3 ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم و کینتیک تخمیر بقایای حاصل از بوجاری سه رقم نخود
الهه ملکی، فرخ کفیل زاده، گلناز تأسلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.03 K)

4 برآورد انرژی خالص و فراسنجه های تجذیه پذیری دانه کامل گلرنگ عمل آوری شده با استفاده از روش های تولید گاز آزمایشگاهی و کیسه های نایلونی
سعید نجف یار، رامین سلامت دوست نوبر، ناصر ماهری سیس، حامد امینی پور، محمد سلامت آذر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (298.06 K)

5 تاثیر تخم شنبلیله بر تولید گاز حاصل از یونجه
و. ناصری، ف. هژبری، ف. کفیل زاده، ع. کرمپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (392.81 K)