کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | بررﺳﯽ ارﺗﺒﺎط ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﻓﯿﺒﺮی و ﻓﻨﻮﻟﯽ ﻣﻮﺟﻮد در ﭘﻮﺳﺘﻪ داﻧﻪ ﺟﻮ ﺑﺎ ﻣﯿﺰان ﻫﻀﻢ ﺷﮑﻤﺒﻪای وارﯾﺘﻪﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ | |
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (347.56 K) | ||
2 | بررسی ارتباط ترکیبات فیبری و فنولی موجود در پوسته دانه جو با میزان هضم شکمبه ای واریته های مختلف | |
معصومه شریفی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، شیما طیبی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.61 K) |