صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
10
1
اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﭼﺮﺑﯽ ﺣﻔﺮه ﺑﻄﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی تغذیه شده ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻓﺮﻣﻮﻟﻪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﻓﺮم داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ ﮔﻨﺪم
سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده
مشاهده مقاله
اصل مقاله
321.65 K
2
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻣﮑﻤﻞ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ اﺳﺘﺎت روی و ﺳﻮﻟﻔﺎت ﻣﻨﯿﺰﯾﻢ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی گوﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺷﺮاﯾﻂ اﺳﺘﺮس ﮔﺮﻣﺎﯾﯽ
اسلام نوروزی، محسن دانشیار، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
358.44 K
3
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﺗﺮاﮐﻢ اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﺿﺮوری ﻣﺤﺪود ﮐﻨﻨﺪه و ﻣﺪت ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺟﯿﺮه ﭘﯿﺶ آﻏﺎزﯾﻦ ﺑﺮ رﺷﺪ و ﻧﻤﻮ دﺳﺘﮕﺎه ﮔﻮارش و برخی ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
سهیل یوسفی، منصور رضایی، زربخت انصاری پیرسرائی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
353.98 K
4
ﺗﺎﺛﯿﺮ ال-ﮐﺎرﻧﯿﺘﯿﻦ و ﻣﺨﻠﻮط ﭼﺮﺑﯽ ﮔﯿﺎﻫﯽ و ﺣﯿﻮاﻧﯽ ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺗﻮﻟﯿﺪی و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
خسرو پارسائی مهر، پرویز فرهومند
مشاهده مقاله
اصل مقاله
365.26 K
5
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻣﺘﯿﻮﻧﯿﻦ و ﺗﻌﺎدل اﻟﮑﺘﺮوﻟﯿﺘﯽ ﺟﯿﺮه ﺑﺮ اﯾﻤﻨﯽ ﻫﻮﻣﻮرال و ﺑﺮﺧﯽ از ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
وجیهه نیکوفرد، امیرحسین مهدوی، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
411.34 K
6
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﮐﻨﺠﺎﻟﻪ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻣﺲ ﺑﺮ ﺣﺴﺎﺳﯿﺖ ﺑﻪ آﺳﯿﺖ و ﺑﺮﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
سینا پیوستگان، امیر طلاطپه، پرویز فرهومند، رسول شهروز، نگین دلفانی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
368.16 K
7
ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮ ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ ﺑﯿﻮﭘﻼس و اسانس آویشن بر ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی
علی احمدعلوقطبی، مریم نظری، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
501.03 K
8
ﺗﺎﺛﯿﺮ دو ﻧﻮع ﭘﺮوﺑﯿﻮﺗﯿﮏ (ﭘﺮوﺗﮑﺴﯿﻦ و ﺑﯿﻮﻣﯿﻦ-اﯾﻤﺒﻮ) ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و اﯾﻤﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ آﺳﯿﺖ ﺳﺮﻣﺎﺋﯽ
ع. خطیب جو، ک. کریمی، ع. رنجبر، ف. فتاح نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.2 M
9
ﺗﺎﺛﯿﺮ وﯾﺘﺎﻣﯿﻦ C و ﻋﺼﺎره ﻫﺎی ﮔﻞ ﮔﺎوزﺑﺎن و اﺳﻄﻮﺧﻮدوس ﺑﺮ ﮐﺎﻫﺶ اﺳﺘﺮس ﺣﻤﻞ و ﻧﻘﻞ، ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﮐﯿﻔﯿﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
ع. خطیب جو، م. نعمتی، ح. کرمانشاهی، ک. رنجبر، ف. فتاح نیا
مشاهده مقاله
اصل مقاله
1.31 M
10
اﺛﺮ ﻣﮑﻤﻞ اﺳﯿﺪ آﻟﯽ ﺑﺮ روی برﺧﯽ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و اﺑﻘﺎء ﻣﻮاد ﻣﻌﺪﻧﯽ ﭘﻼﺳﻤﺎ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ
زهرا تهامی، محمد حسینی، مسلم باشتنی، روح الله نورمحمدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
897.06 K