| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﭼﺮﺑﯽ ﺣﻔﺮه ﺑﻄﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی تغذیه شده ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻓﺮﻣﻮﻟﻪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﻓﺮم داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ ﮔﻨﺪم | |
| سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 321.65 K | ||
| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 1 | ||
| 1 | اﺛﺮات اﺳﺘﻔﺎده از ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻋﺼﺎره ﻧﻌﻨﺎع ﻓﻠﻔﻠﯽ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ و ﭼﺮﺑﯽ ﺣﻔﺮه ﺑﻄﻨﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮشتی تغذیه شده ﺑﺎ ﺟﯿﺮه ﻫﺎی ﻓﺮﻣﻮﻟﻪ ﺷﺪه ﺑﻪ ﻓﺮم داﻧﻪ ﮐﺎﻣﻞ ﮔﻨﺪم | |
| سعیده مددلو، علی میرزا آقازاده | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 321.65 K | ||