کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 50

-649 ﺗﺨﻤﯿﻦ ﻣﯿﺰان اﻧﺮژی ﻗﺎﺑﻞ ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻢ و اﺳﯿﺪﻫﺎی آﻣﯿﻨﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﻫﻀﻢ ﮔﻨﺪم ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪلﻫﺎی رﯾﺎﺿی
پریسا سلیمانی رودی، ابوالقاسم گلیان، محمد صدقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.92 K)

-648 تاﺛﯿﺮ ﺣﺬف ﻣﮑﻤﻞﻫﺎی وﯾﺘﺎﻣﯿﻨﯽ در ﺟﯿﺮهﻫﺎی دارای ﻣﻘﺎدﯾﺮ ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد و pH ﮔﻮﺷﺖ ران ﺟﻮﺟﻪﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
رضا میرشکار، سعید حسنی، بهروز دستار، بهاره شعبانپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.43 K)

-647 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ ﺑﺎ روﯾﮑﺮدی ﺑﺮ ﺑﻬﯿﻨﻪ ﺳﺎزی ﺳﻄﻮح اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ در ﺳﻦ1-18 روزگی
هما آراک، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (380.38 K)

-646 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت اﻧﺮژی و ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺮ ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺑﯿﻮﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺧﻮن در ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦ ژاﭘﻨﯽ در ﺳﻦ1-18 روزگی
هما آراک، وجیهه امام پور، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.51 K)

-645 ﺗﺎﺛﯿﺮ ﺳﻄﻮح ﻣﺘﻔﺎوت ﻓﺴﻔﺮﻗﺎﺑﻞدﺳﺘﺮس ﺑﺮ ﻋﻤﻠﮑﺮد ﺑﻠﺪرﭼﯿﻦﻫﺎی ﻣﻮﻟﺪ ژاپنی
رضا رضایی کوچکسرایی، وحید جوکار، محمود شیوازاد، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (349.78 K)

-644 بررﺳﯽ وﺿﻌﯿﺖ ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ ﺗﻐﺬﯾﻪ ﮔﺎوﻫﺎی ﺷﯿﺮی ﺗﺎزه زا در ﻣﻨﻄﻘﻪ ﮔﻠﭙﺎﯾﮕﺎن در ﻣﺰارع ( ﻣﺎده ﺧﺸﮏ، اﻧﺮژی، ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺧﺎم و اﻟﯿﺎف خام )
مهوش کوهی حبیبی، شهاب الدین مشرف، فریبرز بدیعی مقدم، حیدر علی گلمحمدی، منصور صالحی، علی آخوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (330.16 K)

-643 جدایی کره از مادر
علی بحرینی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.03 MB)

-642 ارزیابی تاثیر سویه های پروبیوتیک لاکتوباسیلی بر مقادیر انرژی قابل سوخت و ساز حقیقی پسماند رستوران در جوجه های گوشتی
صادق چراغی سرای، علی حسین خانی، حسین جانمحمدی، پیمان زارع، حسین دقیق کیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (153.46 K)

-641 مقایسه آماری روند ژنتیکی صفت تولید شیر روزانه تصحیح شده برای انرژی بین نتاج گاو های نر هلشتاین داخلی و خارجی
مهشید محمد پناه، همایون فرهنگ فر، مسلم باشتنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.85 MB)

-640 بررسی وضعیت مدیریت تغذیه گاوهای خشک انتظار زایمان در شهرستان گلپایگان (ماده خشک، انرژی، پروتئین خام، الیاف)
مهوش کوهی حبیبی، اکبر اسدیان اصفهانی، نصرت االله منتجبی، منصور صالحی، حیدرعلی گل محمدی، علی آخوندی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (410.65 K)

-639 اثر سطوح مختلف فسفر قابل دسترس و انرژی قابل متابولیسم جیره بر عملکرد دو سویه جوجه گوشتی در شرایط گرمای محیطی
مرتضی بیکی بندر آبادی، سید محمد هاشمی، اکبر یعقوب فر، احمد میر هادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.26 MB)

-638 اثرات سطوح مختلف اسید آلی محافظت شده و نسبتهای متفاوت انرژی به پروتئین بر عملکرد، فلور میکروبی دستگاه گوارش و قابلیت هضم ایلئومی پروتئین در جوجه های گوشتی
محسن حیدری، عباسعلی قیصری، روحا کسری کرمانشاهی، علی خدامی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.27 MB)

-637 تعیین انرژی قابل سوخت و ساز پنج واریته جو بدون پوشینه در خروسهای بالغ لگهورن و جوجه بلدرچین
مریم دهقان، منصور رضائی، محسن آیت اللهی مهرجردی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

-636 بررسی مدت زمان گرسنگی مورد نیاز جهت اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز در طیور
محمد سالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (827.81 K)

-635 مقایسه دو روش اندازه گیری انرژی قابل سوخت و ساز در طیور
محمد سالار معینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (823.23 K)

-634 تعیین ترکیبات شیمیایی و انرژی قابل سوخت و ساز ضایعات کارخانجات ماکارونی، رشته، بیسکویت، پفک، لپه پاک کنی و بوجاری لپه به عنوان خوراک طیور در استان آذربایجان شرقی
عین اله عبدی قزلجه، کامران رضا یزدی، بهزاد حافظی، علی حسین خانی، احمدرضا حسنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (996.46 K)

-633 بررسی اثرات سطوح مختلف انرژی و پروتئین بر روی صفات تولیدی و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
جعفر فخرائی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.19 MB)

-632 اثر روش اندازه گیری و رقم بر انرژی قابل سوخت و ساز برخی ارقام جو در جوجه های گوشتی
عباسعلی قیصری، امیرحسین پورآباده، جواد پوررضا، رامین بهادران، امیر همایون وفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.29 MB)

-631 عملکرد اقتصادی جیره های فرموله شده با سطوح مختلف انرژی و اسیدآمینه در جوجه های گوشتی
علی طبیبی پور، پریسا رودی، محمد صدقی، بهجت پورسینا، علی میرقلنج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (353.88 K)

-630 تأثیر سطوح مختلف انرژی و روش توازن آمینواسیدهای جیره بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
پروین خسروی، منصور رضائی، احمد ریاسی، اسداالله تیموری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (364.65 K)

-629 تأثیر عدم توازن پروتئین و لیزین جیره بر وقوع آسیت در جوجه های گوشتی
علیرضا جعفری صیادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (300.25 K)

-628 بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف انرژی و ضایعات میادین تره بار بر عملکرد شترمرغ پرواری
محمدابراهیم تاثیرنفس، علیرضا صیداوی، بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (292.61 K)

-627 پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز هفت لاین سورگوم با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
حمیدرضا ضامن چشک، حمیدرضا میرزایی، اسما شعبانی، محمد صالحی دیندارلو، مصطفی احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (788.63 K)

-626 پیش بینی انرژی قابل سوخت و ساز هفت لاین تریتیکاله با استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی
حمیدرضا ضامن چشک، حمیدرضا میرزایی، اسما شعبانی، محمد صالحی دیندارلو، مصطفی احمدی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.59 K)

-625 تاثیر سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پودر زردچوبه در جیره بر ویژگی های خارجی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
حسین جهانیان نجف آبادی، الهه اکبری، علی اصغر ساکی، پویا زمانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (308.61 K)