کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | تاثیر ﻋﻤﻞ آوری ﻫﺎی ﻓﯿﺰﯾﮑﯽ و ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ ﺑﺮ ﺑﺨﺶ ﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ داﻧﻪ ﮐﻠﺰا ﺑﺎ اﺳﺘﻔﺎده از ﻣﺪل CNCPS | |
مریم ﺻﺎﺣﺒﯽ اﻋﻼء، فرخ کفیل زاده، معصومه حیدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.56 K) | ||
2 | تاثیر پرتوتابی مایکروویو برتجزیه پذیری ماده خشک دانه کلزا در گوسفند دالاق | |
جواد فرامرزی، نورمحمد تربتی نژاد، مجتبی آهنی آذری، عبدالحکیم توغدری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (810.12 K) | ||
3 | اثرات سطوح مختلف دانه کلزا با و بدون افزودن آنزیم بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
و عندلیبی، م. ح شهیر، م شیوازاد | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (350.16 K) | ||
4 | کاربرد دانه کلزای خردشده درتغذیه طیور تخمگذار و تأثیر آن برعملکرد تولیدی و ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ | |
محمد جواد آگاه، هوشنگ لطف اللهیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (393.61 K) | ||
5 | تغییرات فراسنجه های هماتولوژیکی و بیوشیمیایی خون بره های لری-بختیاری تغذیه شده با جیره پرواری حاوی عصاره برگ بلوط | |
مرضیه باقری نسب، فرخ کفیل زاده، عباسعلی ناصریان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (566.55 K) |