کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 4

1 بررسی وکنترل کیفیت جیره های مراحل قد انگشتی و رشد ماهیان قزل آلا رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
غلامرضا شادنوش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (425.54 K)

2 مقایسه روش های رگرسیون چند متغیره و شبکه عصبی مصنوعی در پیش بینی وزن ماهی قزل آلا رنگین کمان با استفاده از داده های مورفومتریک
سمیه امیری، محمدباقر منتظر تربتی، عباس خاشعی سیوکی، انسیه ارشی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (295.8 K)

3 بررسی پارامترهای ایمنی غیر اختصاصی و شاخص رشد و ترکیب شیمیایی فیله تغذیه شده (Oncorhynchus mykiss) ماهیان قزل آلای رنگین کمان با جیره های عاری از آرد ماهی
محمدرضا مالکی مقدم، حسین جانمحمدی، نجمه شیخ زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (78.98 K)

4 اثرات تغذیه ای پودر ژل آلوئه ورا (صبرزره) بر نرخ بازماندگی و مقاومت در مقابل تنش شوری در ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss)
حوریه مقدم، نصراله محبوبی صوفیانی، فاطمه پیکان حیرتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.79 K)