صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
72
-49
بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻏﺬاﯾﯽ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی
حامد شهابی، یدالله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.97 K)
-48
اثرات سطوح متفاوت ال-کارنیتین بر عملکرد جوجه های گوشتی نر در سن 45 روزگی
هومن محمد نژاد سیگارودی، جواد نصر، فرشید خیری، علی یگانه خواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.61 MB)
-47
برآورد وراثت پذیری و همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی ضریب تبدیل غذایی در دوره های مختلف رشد بلدرچین ژاپنی
مهدی شکوهمند، محمد رضا مفیدی، احمد بیطرف، محمداسماعیل اسدی، هادی آتشی، علیرضا عبدلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.48 MB)
-46
مقایسه صفات وزن بدن، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی هفتگی در دو جنس نر و ماده و تعیین سن کشتار بلدرچین ژاپنی
مهدی شکوهمند، محمد رضا مفیدی، احمد بیطرف، محمد اسماعیل اسدی، علیرضا عبدلی، نادر سلیم، حسین محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (764.01 K)
-45
ارزش غذایی ضایعات نانوایی در تغذیه گوساله های نر سرابی
آرش حسن زاده سیدی، بهرام علی زاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.43 K)
-44
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
طیبه موسی پور، محمد سالار معینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (94.48 K)
-43
اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.5 K)
-42
اثر تغذیه مرحله ای بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مصطفی محسنی ماهانی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (414.03 K)
-41
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.18 K)
-40
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کانولا با مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مقداد سیفی، صادق کریم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.45 K)
-39
اثر استفاده از سبوس گندم با و بدون آنزیم بر رشد و عملکرد جوجه های گوشتی
سمیه دیمه، نظر افضلی، آرش امیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (151.7 K)
-38
اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی، عباسعلی قیصری، حسن جهانفر، رضوان انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (935.65 K)
-37
بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم کربوهیدراز بر عملکرد جوجه های گوشتی
حمیدرضا ابراهیمی، فرید شریعتمداری، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (914.66 K)
-36
اثرات سطوح مختلف دانه ماشک خام و فرآیند شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی، علی اصغر ساکی، اکبر یعقوبفر، محمد علی موسوی، حسن خمس آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
-35
اثرات سطوح مختلف ضایعات دانه نخود بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی، حسن خمیس آبادی، اکبر یعقوبفر، عبدالله پروانه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
-34
تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و صفات مربوط به تخم مرغ در مرغان تخمگذار بومی
عباس پورشب، نجفقلی دبیری، محمد رضا فتح آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
-33
اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی، حسن فضائلی، حسن رکنی، رمضان حسین پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-32
مقایسه اثر پروبیوتیک های مخلف بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
محمد سلیمانی توانی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
-31
مقایسه سرعت رشد و ضریب تبدیل بره های نر و ماده آمیخته ی کردی
امید دیانی، علی اسماعیلی زاده کشکوئیه، محمد علی فرقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.45 K)
-30
تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید اپتیمون بر شاخص های رشد و تغذیه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
تکتم لوخی، محمد هرسیج، حامد کلنگی میاندره، حجت اله جعفریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (409.17 K)
-29
مقایسه تاثیر مصرف دائم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتور های خونی مرغ های تخمگذار تجاری
فاطمه عالمی، نجفقلی دبیری، محمود شیوازاد، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-28
تاثیر سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مهدی فجری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
-27
استفاده از پودر چربی پالم در تغذیه جوجه های گوشتی
فرهنگ فقیه محمدی، ابولفضل زارعی، محمود شیوازاد، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
-26
بررسی اثرات استفاده از کمپلکس اسیدهای آمینه (با نام تجارتی انیمازول) در جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
هوشنگ لطف الهیان، ژاله میر عبدالباقی، سید عبدا. حسینی، سید مظفر مهدی زاده، بهمن ترابی، کیومرث حشمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
-25
امکان حذف پودر ماهی از جیره جوجه های گوشتی
محمد معافی، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (854.32 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3