صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
72
-274
بررﺳﯽ اﺛﺮات روﻏﻦ ﮐﺎﻧﻮﻻ و ﻋﺼﺎره ﭘﻮﻧﻪ ﺑﺮ ﻣﺼﺮف ﺧﻮراک، ﺿﺮﯾﺐ ﺗﺒﺪﯾﻞ ﻏﺬاﯾﯽ، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی و ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺖ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺑﺮه ﻫﺎی ﻧﺮ ﻧﮋاد آﺗﺎﺑﺎی
حامد شهابی، یدالله چاشنی دل، اسداله تیموری یانسری، زمان رستم نژاد، هادی محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (275.97 K)
-273
اثرات سطوح متفاوت ال-کارنیتین بر عملکرد جوجه های گوشتی نر در سن 45 روزگی
هومن محمد نژاد سیگارودی، جواد نصر، فرشید خیری، علی یگانه خواه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.61 MB)
-272
برآورد وراثت پذیری و همبستگی ژنتیکی و فنوتیپی ضریب تبدیل غذایی در دوره های مختلف رشد بلدرچین ژاپنی
مهدی شکوهمند، محمد رضا مفیدی، احمد بیطرف، محمداسماعیل اسدی، هادی آتشی، علیرضا عبدلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.48 MB)
-271
مقایسه صفات وزن بدن، افزایش وزن و ضریب تبدیل غذایی هفتگی در دو جنس نر و ماده و تعیین سن کشتار بلدرچین ژاپنی
مهدی شکوهمند، محمد رضا مفیدی، احمد بیطرف، محمد اسماعیل اسدی، علیرضا عبدلی، نادر سلیم، حسین محمدزاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (764.01 K)
-270
ارزش غذایی ضایعات نانوایی در تغذیه گوساله های نر سرابی
آرش حسن زاده سیدی، بهرام علی زاده، علی حسینخانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.43 K)
-269
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
طیبه موسی پور، محمد سالار معینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (94.48 K)
-268
اثر سطوح مختلف جایگزین بوته خیار به جای یونجه بر عملکرد بره های پرواری
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (360.5 K)
-267
اثر تغذیه مرحله ای بر عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مصطفی محسنی ماهانی، فرید شریعتمداری، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (414.03 K)
-266
بررسی تاثیر تغذیه جیره هایی با سطوح مختلف پنبه دانه کامل بر عملکرد بره های نر پرواری شال
محسن آبسالان، احمد افضل زاده، علی اکبر خادم، داوود شریفی، داود قندی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (357.18 K)
-265
بررسی اثر سطوح مختلف کنجاله کانولا با مکمل آنزیمی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مقداد سیفی، صادق کریم زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (170.45 K)
-264
اثر استفاده از سبوس گندم با و بدون آنزیم بر رشد و عملکرد جوجه های گوشتی
سمیه دیمه، نظر افضلی، آرش امیدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (151.7 K)
-263
اثر سطوح مختلف بزرک در جیره غذایی بر عملکرد و صفات کیفی تخم مرغ در مرغ های تخمگذار
علیرضا آذربایجانی، عباسعلی قیصری، حسن جهانفر، رضوان انصاری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (935.65 K)
-262
بررسی تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا و آنزیم کربوهیدراز بر عملکرد جوجه های گوشتی
حمیدرضا ابراهیمی، فرید شریعتمداری، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (914.66 K)
-261
اثرات سطوح مختلف دانه ماشک خام و فرآیند شده بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی، علی اصغر ساکی، اکبر یعقوبفر، محمد علی موسوی، حسن خمس آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.11 MB)
-260
اثرات سطوح مختلف ضایعات دانه نخود بر عملکرد جوجه های گوشتی
قاسم پورحسابی، حسن خمیس آبادی، اکبر یعقوبفر، عبدالله پروانه
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
-259
تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک بر عملکرد و صفات مربوط به تخم مرغ در مرغان تخمگذار بومی
عباس پورشب، نجفقلی دبیری، محمد رضا فتح آبادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.16 MB)
-258
اثر مصرف تفاله زیتون در جیره پرواری گوساله های نر بومی گیلان
حسن حسینی، حسن فضائلی، حسن رکنی، رمضان حسین پور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.23 MB)
-257
مقایسه اثر پروبیوتیک های مخلف بر عملکرد رشد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
محمد سلیمانی توانی، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی، فریدون نیک نفس
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.09 MB)
-256
مقایسه سرعت رشد و ضریب تبدیل بره های نر و ماده آمیخته ی کردی
امید دیانی، علی اسماعیلی زاده کشکوئیه، محمد علی فرقانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (413.45 K)
-255
تأثیر سطوح مختلف نوکلئوتید اپتیمون بر شاخص های رشد و تغذیه ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
تکتم لوخی، محمد هرسیج، حامد کلنگی میاندره، حجت اله جعفریان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (409.17 K)
-254
مقایسه تاثیر مصرف دائم و دوره ای پروبیوتیکها بر صفات تولیدی و فاکتور های خونی مرغ های تخمگذار تجاری
فاطمه عالمی، نجفقلی دبیری، محمود شیوازاد، علی مهدوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.15 MB)
-253
تاثیر سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد جوجه های گوشتی
مهدی فجری، رسول پیرمحمدی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.17 MB)
-252
استفاده از پودر چربی پالم در تغذیه جوجه های گوشتی
فرهنگ فقیه محمدی، ابولفضل زارعی، محمود شیوازاد، هوشنگ لطف الهیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.27 MB)
-251
بررسی اثرات استفاده از کمپلکس اسیدهای آمینه (با نام تجارتی انیمازول) در جیره های غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی
هوشنگ لطف الهیان، ژاله میر عبدالباقی، سید عبدا. حسینی، سید مظفر مهدی زاده، بهمن ترابی، کیومرث حشمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.06 MB)
-250
امکان حذف پودر ماهی از جیره جوجه های گوشتی
محمد معافی، فرشاد زمانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (854.32 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2
3