کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | اثر سطوح مختلف آب انار بر گلوکز و کورتیزول پلاسمای خون رت های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی | |
رضا فرخی، احمد ریاسی، محسن فوادالدینی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (262.89 K) | ||
2 | اثر آب انار بر پروفایل لیپیدی رت های نگهداری شده در شرایط تنش گرمایی | |
رضا فرخی، محسن فوادالدینی، احمد ریاسی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (242.71 K) | ||
3 | اثر عصاره گیاه آویشن، آب انار و آب لیمو بر pH و ظرفیت نگهداری آب در گوشت ران جوجه های گوشتی | |
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (876.12 K) | ||
4 | بررسی خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره گیاه آویشن، آب انار، آب لیمو در گوشت ران جوجه های گوشتی | |
یونس گرگیج، زهرا تراز، شهریار مقصودلو، یوسف مصطفی لو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (675.21 K) |