کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 ارزﯾﺎﺑﯽ ﮐﯿﻔﯿﺖ ﻻﺷﻪ از ﻧﻈﺮ ﺷﻤﺎرش ﮐﻠﯽ ﻣﯿﮑﺮوﺑﻬﺎ در ﺧﻂ ﺗﺨﻠﯿﻪ ﺷﮑﻢ و ﭼﯿﻠﺮﮐﺸﺘﺎرﮔﺎﻫﻬﺎی ﺻﻨﻌﺘﯽ ﻣﺮغ اﺳﺘﺎن ﯾﺰد
محمد رضا مفیدی، مهدی شکوهمند، محمد صادق سعید آبادی، زهرا عبادی، فیروز عقابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (286.58 K)

2 ارزیابی اثرات گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی و مخلوط های آنها بر فراسنجه های بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجه های گوشتی
عباس حیدری، علی نوبخت، علی رضا صفامهر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (255.75 K)

3 بررسی اثرات ترکیبات مختلف گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
علی مدیری، علی نوبخت، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (220.47 K)

4 بررسی اثرات استفاده از دو نوع بنتونیت بر عملکرد جوجه های گوشتی
فاطمه خانه دار، رضا وکیلی، سونیا زکی زاده، احمد قدرت نما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (175.84 K)

5 بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت، محمدرضا رحیم زاده، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (250.08 K)

6 بررسی اثرات آنتی بیوتیک، پروبیوتیک و گیاهان دارویی کاسنی، پونه و آویشن بر عملکرد و صفات لاشه ی جوجه های گوشتی
مظفر باقری، علیرضا صفامهر، علی نوبخت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (232.32 K)

7 بررسی اثرات استفاده از مخمر ساکارومیسس سرویسیه سویه SC47 بر عملکرد جوجه های گوشتی تجارتی
سید عبداله حسینی، هوشنگ لطف الهیان، فرید شریعتمداری، علی مهدوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.01 MB)

8 تاثیر استفاده از بنتونیت در تغذیه جوجه های گوشتی
ژاله میرعبدالباقی، هوشنگ لطف الهیان، سید عبدالله حسینی، غلامحسین ایراجیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (961.57 K)

9 تعیین مناسبترین وزن کشتار در بره های نر مغانی
مهدی بایری یار، نصراله پیرانی، صادق علیجانی، عباس رافت، طاهر یلچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (234.93 K)

10 اثر روغن منداب روی کیفیت لاشه گوساله های نر هلشتاین
مهدی افتخاری، کامران رضایزدی، علی نیکخواه، اردشیر نجاتی جوارمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (414.84 K)

11 اثر سطوح مختلف بتا آدرنرژیک زیلپاترول هیدروکلراید بر عملکرد رشد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی
حسین خیرخواه، آرمین توحیدی، حسین مروج
مشاهده مقاله | اصل مقاله (169.02 K)

12 اثرات استفاده از عصاره آبی آویشن شیرازی در جیره بر عملکرد و ثبات اکسیداتیو گوشت درجوجه های گوشتی
فاطمه محمد پور، حسن درمانی کوهی، مازیار محیطی اصلی، حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (282.08 K)

13 اثر محدودیت غذایی در دوره پایانی بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی
محمود صحرایی، فرید شریعتمداری، اکبر یعقوب فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (930.81 K)

14 اثرمدت پروار بر کمیت لاشه شترهای نر دو و سه ساله پرواری
علی رضا فرزاد، داوود علی ساقی، جعفر باشتینی، علی اکبر اردلان دوست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.06 MB)

15 عنوان مقاله: بررسی اثرات سطوح مختلف مخلوط گیاهان دارویی گزنه، پونه و کاکوتی در مراحل آغازین و رشد بر عملکرد و کیفیت لاشه ی جوجه های گوشتی
علی نوبخت، محمدرضا رحیم زاده، یوسف مهمان نواز
مشاهده مقاله | اصل مقاله (247.63 K)

16 بررسی عملکرد و کیفیت لاشه جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره های غذایی مکم لسازی شده با مولتی آنزیم
اکرم گیتوبی، حسین جانمحمدی، اکبر تقی زاده، عباس رافت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (305.67 K)

17 تفاوت در بازدهی خوراک و همبستگی آن با ویژگی های تولیدی در بره های نر قزل
محمد جواد ضمیری، ابراهیم روغنی، حسین رجایی، امان اله صلح جو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (195.2 K)

18 اثر مخلوطی از پودر زردچوبه، فلفل سیاه و سیر بر عملکرد و کیفیت لاشه جوجه بلدرچین های ژاپنی
بهزاد فراقی، حسن درمانی کوهی، مجید متقی طلب، حسن صفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (731.42 K)

19 استفاده از مخلوط سیلوی تفاله تر گوجه فرنگی و ذرت علوفه ای در پروار بره های نر بلوچی
علی رضا فرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (192.55 K)