صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
6
1
تعیین ﺗﺮﮐﯿﺒﺎت ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪﻫﺎی ﺗﺠﺰﯾﻪﭘﺬﯾﺮی ﺷﮑﻤﺒﻪای در 10 وارﯾﺘﻪی ﮐﺎه ﺑﺮﻧﺞ در ﮔﻮﺳﻔﻨﺪ
شیما طیبی، اسدالله تیموری یانسری، یدالله چاشنی دل، معصومه شریفی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
286.9 K
2
بررسی اثر قارچ خوراکی Volvariella volvacea بر ترکیب شیمیایی کاه برنج
هادی بهزاد، تقی قورچی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
121.07 K
3
تعیین عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان :1 تعیین خصوصیات شیمیایی و فیزیکی
اسدا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
354.43 K
4
تأثیر اندازه ذرات کاه برنج روی فعالیت جویدن، نرخ ترشح بزاق و کاهش اولیه اندازه ذرات خوراک در گوسفند
سعید بنی یعقوب، اسداالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
386.15 K
5
بررسی تأثیر اندازه ذرات روی خصوصیات فیزیکی کاه برنج به عنوان یک منبع فیبر موثر فیزیکی
سعید بنی یعقوب، اسداالله تیموری یانسری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
392.56 K
6
تعیین عامل موثر فیزیکی کاه برنج با استفاده از فیبر شیمیایی و خصوصیات فیزیکی در تغذیه نشخوارکنندگان 2 :مصرف خوراک و فعالیت جویدن دام
اسدا.. تیموری یانسری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
344.01 K