صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
9
1
اﺛﺮ ﮔﯿﺎﻫﺎن داروﯾﯽ زردﭼﻮﺑﻪ، آوﯾﺸﻦ و دارﭼﯿﻦ در ﮐﺎﻫﺶ ﺳﻨﺪروم آﺳﯿﺖ در ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘی
مریم محمدامینی، عبداله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
395.63 K
2
اﺛﺮات ﺳﻄﻮح ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮدر و اﺳﺎﻧﺲ زردﭼﻮﺑﻪ ﺑﺮ وﺿﻌﯿﺖ آﻧﺘﯽ اﮐﺴﯿﺪاﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷﺘﯽ ﺗﺤﺖ ﺗﻨﺶ ﺣﺮارتی
زهرا دارابی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، رامین حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
287.41 K
3
بررسی اثر سطوح جیره ای پودر زردچوبه بر عملکرد تولیدی و کیفیت لاشه بلدرچین نر ژاپنی
پوریا احسانی، نریمان اوجانی، محمدهادی آقاجانی دلاور، وحید رادمهر
مشاهده مقاله
اصل مقاله
306.08 K
4
ارزیابی آفلاتوکسین ها و اثرات زرد چوبه به عنوان آنتی اکسیدان بر میزان تجمع آفلاتوکسین ها در سینه و کبد جوجه گوشتی
حسن نظری زاده، حسین نعیمی پور، جواد اسدی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
186.49 K
5
اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
راضیه رئیسی، صغری حاتمی، محمدرضا اکبری، حسین مهریان
مشاهده مقاله
اصل مقاله
386.27 K
6
اثر افزودن سطوح ترکیبی پودر زیره سبز و پودر زردچوبه به جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی
راضیه رئیسی، محمدرضا اکبری، حسین مهربان، صغری حاتمی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
354.14 K
7
اثر گیاهان دارویی زردچوبه، آویشن و دارچین در کاهش سندروم آسیت در جوجه های گوشتی
مریم محمدامینی، عبدالله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
37.05 K
8
اثر زردچوبه، آویشن و دارچین بر خصوصیات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه های گوشتی
مریم محمدامینی، عبدالله حسینی، فرید شریعتمداری
مشاهده مقاله
اصل مقاله
38.24 K
9
اثرات سطوح مختلف پودر و اسانس زردچوبه بر وضعیت آنتی اکسیدانی جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی
زهرا دارابی، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، سارا شیریان، رامین حبیبی
مشاهده مقاله
اصل مقاله
77.4 K