صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
33
-124
ﺗﺄﺛﯿﺮ ﻋﺼﺎره ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺮﺗﻘﺎل ﺑﺮ ﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﻓﺮاﺳﻨﺠﻪ ﻫﺎی ﺧﻮﻧﯽ ﺟﻮﺟﻪ ﻫﺎی ﮔﻮﺷتی
عباس ابراهیمی، علی احمد علو قطبی، علیرضا صیداوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (318.98 K)
-123
ﻋﻤﻠﮑﺮدﺻﻔﺎت ﻻﺷﻪ و ﺗﺮﮐﯿﺐ اﺳﯿﺪ ﭼﺮب ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮه ﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ﺷﺪه ﺑﺎ ﺑﺮﺧﯽ از داﻧﻪ ﻫﺎی ﺑﻘﻮﻻت ﺧﺎم و اﺗﻮﮐﻼو ﺷﺪ
جمال سیف دواتی، اکبر تقی زاده، حسین جان محمدی، عباس رافت، صادق علیجانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (326.36 K)
-122
اثرات سطوح مختلف پودر شوید در خوراک بر عملکرد و صفات لاشه جوجه های گوشتی
مهدی بهادری، مهرداد ایرانی، بهمن اسلامی، زربخت انصاری، رضا رضایی کوچکسرایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.23 MB)
-121
پیش بینی صفات لاشه توسط شبکه عصبی مصنوعی در گوسفند بلوچی
محمد رضا بحرینی بهزادی، علی اصغر اسلمی نژاد، محمد علی نوروزیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.59 MB)
-120
اثرات تغذیه ال-آرژنین بر عملکرد رشد و صفات لاشه ای در جوجه های گوشتی در دوره آغازین
مرضیه ابراهیمی، احمد زارع شحنه، محمود شیوازاد، زربخت انصاری پیرسرائی، مجید تبیانیان، مسعود ادیب مرادی، کرامت نوری جلیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (980.81 K)
-119
ارزیابی اثرات جایگزینی یونجه سبز با سطوح مختلف برگ سبز درخت موبر عملکرد لاشه ی جوجه غازها
یوسف سرهنگی، علی نوبخت، حسن منریفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.6 K)
-118
ارزیابی اثرات جایگزینی یونجه سبز با سطوح مختلف برگ سبز درخت مو بر عملکرد جوجه غازها
یوسف سرهنگی، علی نوبخت، حسن منریفر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (164.33 K)
-117
بررسی تنوع ژنتیکی اگزون 4 ژن 1-IGF و ارتباط آن با برخی از صفات لاشه در گوسفند زل
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.89 MB)
-116
بررسی اثر مکمل سازی سطوح مختلف تفاله خرمای (.Phoenix dactylifera L)فرآوری شده با آنزیم بر صفات لاشه و ترکیب شیمیایی آن در جوجه های گوشتی
محمد طاهر میرکزهی، مجید جعفری، محرم ولیزاده، احسانعلی موسوی، طیبه بارانزهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (440.95 K)
-115
بررسی صفات لاشه بره های حاصل از تلاقی دو نژاد زندی و زل
قادر منافی آذر، ناصر امام جمعه کاشان، عبدالرضا صالحی، احمد افضل زاده
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (629.78 K)
-114
اثر مکمل اسیدهای آلی، پروبیوتیک، پری بیوتیک و آنتی بیوتیک بر صفات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی
حسن عزیز آبادی، محمد حسینی، روح الله نورمحمدی، همایون فرهنگ فر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.28 MB)
-113
اثرات سطوح مختلف نانو ذرات نقره بر صفات لاشه و پارامترهای هماتولوژی در بلدرچین تخم گذار ژاپنی
ئاکو رضائی، امجد فرزین پور، اسعد وزیری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.13 MB)
-112
استفاده از سطوح متفاوت سبوس گندم و تاثیر آن روی صفات لاشه جوجه های گوشتی
سمیه دیمه، نظر افضلی، آرش امیدی، محمد حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (186.9 K)
-111
اثرات تغذیه مرطوب در جیره های بر پایه ذرت، گندم یا جو بر عملکرد وصفات لاشه جوجه های گوشتی
مهدی برقعی، محمد حسین شهیر، حمید امانلو، سعید موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (151.44 K)
-110
بررسی اثر حذف تک ویتامینها از جیره دوره پایانی بر عملکرد سویه های مختلف جوجه گوشتی
جمال صیف دواتی، کامران رضا یزدی، رضا سید شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.44 MB)
-109
تأثیر سطوح مختلف تفاله زیتون بر عملکرد و قابلیت هضم پروتئین در جوجه های گوشتی
مجید رضا حلالی، عبدالحسین سمیع، علی تبعیدیان، مجید طغیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (2.95 MB)
-108
مقایسه اجزای لاشه هیبریدهای تجاری طیور گوشتی ایران
مصطفی کریمی ساداتی، روح الله عبدالله پور، عبدالعلی طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (176.07 K)
-107
اثر عوامل مادری برصفات تولیدی یک لاین گوشتی تجاری
ابوالقاسم سراج، رسول واعظ ترشیزی، ندا فرزین
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (332.38 K)
-106
ارتباط بین پارامترهای بیوشیمیایی خون با صفات لاشه در بره های خالص و آمیخته نژادهای شال و زندی با زل
مهدی مومن، داوود شریفی، ناصر امام جمعه کاشان، زهرا باجلان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (466.86 K)
-105
بررسی خصوصیات لاشه بره های نر افشاری در سنین مختلف شروع پروار
محمد تقی مسلمیون، حمید امانلو، منوچهر منعم، حسن محمدی نژاد، سعید موسوی، محمد حسین نعمتی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (332.66 K)
-104
بررسی وزن بدن و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی در تنش گرمایی مزمن با مصرف مکمل های کلرید آمونیوم و بی کربنات پتاسیم در جیره غذایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.01 MB)
-103
اثر جایگزینی کنجاله سویا با کنجاله پنبه دانه در جیره بر خصوصیات لاشه بلدرچین سفید
علی پودینه، مهران مهری، محمود قزاقی، قاسم جلیلوند
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (322.99 K)
-102
اثر استفاده از مولتی آنزیم و فیتاز در جیره غذایی بر عملکرد جوجه های گوشتی 308 ROS
فرهاد مصطفوی اطاقسرا، کاوه جعفری خورشیدی، سیاوش میرشفیعی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (344.39 K)
-101
اثرات گنجاندن مکمل پودر سبز به جیره روی ضریب تبدیل و برخی اجزای لاشه طیور گوشتی
مجید متقی طلب، علیرضا عارف نیا، زهره رمضانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (288.49 K)
-100
تاثیر سطوح مختلف ضایعات میوه عناب با و بدون آنزیم بر فراسنجه های عملکردی و راندمان اجزاء لاشه جوجه های گوشتی
اکبر صبور قله زو، نظر افضلی، جواد حسینی واشان، محمد حسینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (389.35 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه
1
2