صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
18
1
بررسی تاثیر اندازه ذرات کانی های سیلیکاته،بر ناپدید شدن ماده خشک کانی ها، به روش کیسه های نایلونی در گوسفند
مرتضی قاسمی هدک، تقی قورچی، سعید زره داران، احمد طاطار، بهنام قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.36 MB)
2
تاثیرات استفاده از سطوح مختلف زئولیت و پرلیت جیره ای بر فراسنجه های خونی میش های نژاد دالاق
مرتضی قاسمی هدک، تقی قورچی، سعید زره داران، احمد طاطار، بهنام قربانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1007.9 K)
3
استفاده از زئولیت در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
مجید افشار، کاووس نظری، منصور شریفیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (500.24 K)
4
بررسی تأثیر سطوح مختلف پرلیت وزئولیت طبیعی بر عملکرد بلدرچین ژاپنی
سحاب جنابی شلمانی، احمد طاطار، محمود شمس شرق، مجتبی آهنی آذری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (172.46 K)
5
اثر زئولیت و پروبیوتیک روی مورفولوژی روده جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره حاوی آفلاتوکسین B1
شهرام گلزار ادبی، طرلان فرهوش، محمد علی کمالی، سلمان نومی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (369.39 K)
6
اثر زئولیت و مخمر بر عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره آلوده به سم آفلاتوکسین
محسن براتی، علی اکبر خادم، محسن برجی، داود شریفی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (435.28 K)
7
تاثیر زئولیت در جیره مرغان تخمگذار بر روی رنگ زرده تخم مرغ
احسان حاجی آقاجانی، حسن کرمانشاهی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (375.13 K)
8
مطالعه اثرات مختلف استفاده از زئولیت طبیعی ایران در بستر جوجه های گوشتی
هرمز حمیدیه، مجید افشار، هوشنگ لطف الهیان، ژاله میر عبدالباقی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.33 MB)
9
بررسی ایمونولوژیک جوجه های گوشتی تغذیه شده با اسید ارگانیک، زئولیت و نانوذرات نقره پوشش داده شده بر زئولیت با استفاده از NF-KB
الناز عربیان، سیدرضا هاشمی، احمد یامچی، هما داودی، شریف رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (763.2 K)
10
بررسی افزودن زاج سفید (سولفات آلومینیوم) وزئولیت بر کیفیت بستر طیور
علی آقایی، صالح طباطبائی وکیلی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (189.57 K)
11
بررسی اثرات محدودیت غذایی و زئولیت های طبیعی منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
جواد غلامی، محمدحسن فولادی، محمد سالارمعینی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (183.91 K)
12
بررسی اثرات محدودیت غذایی و زئولیت های طبیعی منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر فراسنجه های خونی و شاخص های ایمنی در جوجه های گوشتی
جواد غلامی، محمدحسن فولادی، محمد سالارمعینی، پوریا دادور
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (195.86 K)
13
بررسی میزان بیان ژن های کبدی وابسته به استرس اُکسیداتیو در جوجه های گوشتی تغذیه شده با اسید اُرگانیک و نانو ذرات نقره پوشش داده شده بر زئولیت در سن 21 روزگی
فاطمه اصغرنژاد، سیّد رضا هاشمی، احد یامچی، سعید حسنی، شریف رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (737.25 K)
14
مقایسه اثر اسید اُرگانیک و نانو ذرات نقره پوشش داده شده بر کلینوپتیلولیتبه عنوان جایگزین آنتیبیوتیک محرک رشد بر بیان ژن های کنترل کننده استرس اُکسایشی در کبد جوجه های گوشتی
فاطمه اصغر نژاد، سیّدرضا هاشمی، احد یامچی، سعید حسنی، شریف رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (824.55 K)
15
پذیری شکمبه ای سیلوی بوته هندوانه اثر افزودنی ها بر ارزش غذایی و تجزیه
نصراله بادپروا، کمال شجاعیان، حسین سبزه کار، مصطفی یوسف الهی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (415.75 K)
16
پاسخ فیزیولوژیک جوجه های گوشتی به استفاده از اسید اُرگانیک، زئولیت و نانو ذرات نقره پوشش داده شده بر زئولیت با استفاده از زیست نشانگر آلودگی سیتوکروم اُکسیداز P450
الناز عربیان، سیّد رضا هاشمی، احد یامچی، هما داودی، شریف رستمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (807.5 K)
17
اثر افزودن اوره و زئولیت بر ارزش غذایی و تجزیه پذیری شکمبه ای برگ خرما سیلوشده
سمیه برکستان، کمال شجاعیان، محمدرضا دهقانی، قاسم جلیلوند، نجیب الله افراسیابی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (343.67 K)
18
بررسی ارزش غذایی سیلاژ برگ خرما با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro )
سمیه برکستان، کمال شجاعیان
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (356.55 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه