کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 19

1 تاثیر عصاره دو گیاه دارویی سیر و آویشن بر عملکرد جوجه های گوشتی
انور آموزمهر، بهروز دستار، حسین لنگری، جواد بیات کوهسار
مشاهده مقاله اصل مقاله 356.61 K

2 اثر استفاده از سطوح مختلف سبوس برنج و پودر مخلوط گیاهی حاوی سیر و آویشن در جیره ی غذایی بر عملکرد مرغ های تخمگذار و صفات کیفی تخم مرغ
احمد محبی فر، مهران ترکی
مشاهده مقاله اصل مقاله 241.29 K

3 بررسی اثر سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری، مهرداد ایرانی، بهمن اسلامی، مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله اصل مقاله 176.52 K

4 اثر سیر با و بدون پروبیوتیک بر پارامترهای عملکردی، کلسترول و لیپوپروتئین های سرم در جوجه های گوشتی
علی دانشمند، قربانعلی صادقی، احمد کریمی، اسعد وزیری، طیبه عزیزی، شهاب پدیدار جهرمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 243.73 K

5 تاثیر مصرف مکمل مس و پودر سیر بر ساختار چربی زرده تخم مرغ
فرشاد زمانی، حمید فریمان
مشاهده مقاله اصل مقاله 883.06 K

6 مقایسهی اثر افزودن سه عصارهی تجاری گیاهی و آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین بر سیستم ایمنی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 747.19 K

7 مقایسهی اثر افزودن آنتیبیوتیک ویرجینیامایسین و سه عصاره تجاری گیاهی بر فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی نرِ سویه ی راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 413.95 K

8 مقایسهی اثر افزودن سه عصاره تجاری گیاهی و آنتی بیوتیک ویرجینیامایسین بر جمعیت میکروفلور روده و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی سویه راس
زریر تیموری زاده، شعبان رحیمی، محمد امیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 457.22 K

9 اثر عصاره های الکلی پیاز(Allium cepa) سیر (Allium sativum) وسرخارگل (Echinacea purpuea) بر جمعیت میکروبی روده در جوجه های گوشتی
کبری جرجندی رضازاده، قربانعلی صادقی، احمد کریمی
مشاهده مقاله اصل مقاله 329.99 K

10 تأثیر مخلوط اسانس گیاهان دارویی سیر و آویشن به عنوان افزودنی بعد از دوره محدودیت غذایی بر عملکرد و درصد تلفات جوجه های گوشتی
راضیه ولی پوریان، فرید شریعتمداری، محمدامیر کریمی ترشیزی
مشاهده مقاله اصل مقاله 817 K

11 بررسی عصاره سیر در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسین بر عملکرد جوجه های گوشتی
حسن نظری زاده
مشاهده مقاله اصل مقاله 297.28 K

12 تاثیر عصاره برگ زیتون و عصاره سیر بر پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی در شرایط ایجاد کننده آسیت
علی اصغر مطلبی، محمدحسین شهیر، محمدحسین نعمتی
مشاهده مقاله اصل مقاله 514.96 K

13 تأثیر استفاده از سطوح مختلف سیر تازه برشاخص های عملکرد جوجه های گوشتی
رامین نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 293.02 K

14 بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های فیزیکی سیلاژ ذرت
حمید زینالی، شاهو مولودی، علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 256.38 K

15 بررسی اثر افزودن تکه های سیر و پیاز در برخی از شاخص های شیمیایی سیلاژ ذرت
حمید زینالی، شاهو مولودی، علی کارگری رضاپور
مشاهده مقاله اصل مقاله 266.09 K

16 ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و پیاز تازه بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی، رامین نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.59 K

17 ارزیابی تاثیر مکمل سازی سطوح مختلف سیر و یا پیاز تازه در دوره آغازین پرورش بر عملکرد و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی
فرهاد اکبرنژاد نشلی، رامین نجفی
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.91 K

18 بررسی مصرف سطوح مختلف سیر خام و پودر سیر بر عملکرد و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
آمنه منصوری، مهرداد ایرانی، هادی یوسف تبار میری، مهدی قادری جویباری
مشاهده مقاله اصل مقاله 36.18 K

19 بررسی اثر مصرف سطوح مختلف پودر سیر بر عملکرد و کلسترول و تری گلیسیرید سرم خون جوجه گوشتی
غلامرضا زابلی، مهدی جهانتیغ، محمود قزاقی، مرتضی اصغری، رحمت حق پرور، علی ملایی
مشاهده مقاله اصل مقاله 38.16 K