کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 5

1 تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش تغذیه ای دو گونه گراس و شبه گراس به عنوان منبع علوفه در مراتع آبگیر استان مازندران
شهره صفاپور، قدرت ا... حیدری، اسد ا... تیموری یانسری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (1.2 MB)

2 ارزیابی ارزش غذایی و قابلیت هضم پنج گونه از علوفه های مرتعی منطقه خراسان رضوی با استفاده از آزمون تولید گاز
فائزه فاضل ترشیزی، عبدالمنصور طهماسبی، رضا وکیلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.04 K)

3 تعیین ترکیب شیمیایی گونه های مرتعی علف شور (Salsola regida)، خاکشیر (Sisymbrium rientals) و علف خونی (Phalaris canariensis)، مخلوط گونه های مذکور و گونه یونجه (M. sativa) با روش های شیمیایی و طیفسنجی مادون قرمزنزدیک
شهرام نجف پور، بهروز رسولی، علی احمدعلو قطبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (410.71 K)

4 تعیین ارزش غذایی سه گونه مرتعی ماشک گل خوشه ای، آگروپایرون کریستاتوم و شبدر سفید به روش طیف سنجی مادون قرمز نزدیک
عارف فرهودی، بهروز رسولی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (423.02 K)

5 تعیین وضعیت عناصر معدنی مهم کم مصرف گونه های مرتعی قلطاس، نریشت و بهمن در سه مرحله رشد
هوشنگ جعفری، حسن فضائلی، صیفعلی ورمقانی، ایاد اعظمی، یحیی عباسپور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (209.98 K)