کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻓﺮآوری ﺧﯿﺴﺎﻧﺪن، ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه و اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻓﯿﺘﺎت ﺗﻮﺳﻂ ﻓﯿﺘﺎز ﮔﯿﺎﻫﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزمایشگاهی | |
امیدعلی اسماعیلی پور، صدراله مولایی مقبلی، اکبر گران | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (369.03 K) | ||
2 | استفاده از میوه بلوط (بلند مازو) در جیره و اثرات عمل آوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
حسین سمانی نژاد، منصور رضائی، رامین حبیبی مزرعه خلفی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (324.58 K) | ||
3 | بررسی اثرات فرآوری (خیساندن) سطح کلسیم جیره و سید سیتریک بر تجزیه فیتات توسط فیتاز گیاهی در شرایط آزمایشگاهی | |
امیدعلی اسماعیلی پور، اکبر گران، صدرالله مولایی مقبلی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.04 K) |