| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 3 | ||
| 1 | ﺑﺮرﺳﯽ اﺛﺮات ﻓﺮآوری ﺧﯿﺴﺎﻧﺪن، ﺳﻄﺢ ﮐﻠﺴﯿﻢ ﺟﯿﺮه و اﺳﯿﺪ ﺳﯿﺘﺮﯾﮏ ﺑﺮ ﺗﺠﺰﯾﻪ ﻓﯿﺘﺎت ﺗﻮﺳﻂ ﻓﯿﺘﺎز ﮔﯿﺎﻫﯽ در ﺷﺮاﯾﻂ آزمایشگاهی | |
| امیدعلی اسماعیلی پور، صدراله مولایی مقبلی، اکبر گران | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 369.03 K | ||
| 2 | استفاده از میوه بلوط (بلند مازو) در جیره و اثرات عمل آوری آن بر عملکرد جوجه های گوشتی | |
| حسین سمانی نژاد، منصور رضائی، رامین حبیبی مزرعه خلفی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 324.58 K | ||
| 3 | بررسی اثرات فرآوری (خیساندن) سطح کلسیم جیره و سید سیتریک بر تجزیه فیتات توسط فیتاز گیاهی در شرایط آزمایشگاهی | |
| امیدعلی اسماعیلی پور، اکبر گران، صدرالله مولایی مقبلی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 38.04 K | ||