صفحه اصلی
صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
تعداد مقالات:
11
1
بررﺳﯽ ارزش ﻏﺬاﯾﯽ ارﻗﺎم ﻣﺨﺘﻠﻒ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﺗﻮﻟﯿﺪی ﻣﻨﻄﻘﻪ زرﻧﺪﯾﻪ در ﺗﻐﺬﯾﻪ دام
کوروش هاشمیان تبریزی، علیرضا علیزاده، عباسعلی ناصریان، مهدی سلیمی
مشاهده مقاله
2
ﺗﻌﯿﯿﻦ ﺣﺠﻢ ﮔﺎز ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺷﺪه، ﻗﺎﺑﻠﯿﺖ ﻫﻀﻢ ﻣﺎده آﻟﯽ و اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ ﺑﻪ روش آزﻣﺎﯾﺸﮕﺎهی
مهتاب وهاب زاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (239.49 K)
3
تعیین ﺿﺮاﯾﺐ ﻫﻀﻤﯽ، اﻧﺮژی ﻣﺘﺎﺑﻮﻟﯿﺴﻤﯽ و ﺗﺠﺰﯾﻪ ﭘﺬﯾﺮی ﻣﻮﺛﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﭘﺴﺘﻪ ﻋﻤﻞ آوری ﺷﺪه ﺑﺎ ﻗﺎرچ ﻧﻮروﺳﭙﻮرا ﺳﯿﺘﻮﻓﯿﻼ
مهتاب وهاب زاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (192.3 K)
4
بررسی ترکیب شیمیایی سیلاژ ضایعات پوست پسته با خرمای ضایعاتی
بتول سلطانی نژاد، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (125.94 K)
5
ارزیابی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته سیلو شده برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، نادر پاپی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (91.11 K)
6
مقایسه ی اثر یونجه، پوست پسته و پوست پسته با نسبت های مختلف پلی اتیلن گیلکول و مخمر بر روی حجم و رخ گاز تولیدی در شرایط برون تنی
زکیه محمدی نژاد، عباسعلی ناصریان، رضا ولیزاده، علیرضا هروی موسوی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.33 MB)
7
اثر جیره غذایی حاوی پوست پسته بر فعالیت آنزیم های سرمی آلانین آمینو ترانسفراز و آسپارتات آمینو ترانسفراز بره های پرواری
پیروز شاکری، حسن فضایلی، مهرداد شمس الدینی، نادر فروغ عامری، داوود درویشی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (1.24 MB)
8
بررسی اثر تغذیه ایی سطوح مختلف پوست پسته (خشک شده) برخصوصیات فیزیکی و شیمیایی گوشت گوسفند افشاری
زهرا عبادی، علی مهدوی، علیرضا آقا شاهی، احمد میرهادی، فضل ا.. موسوی، کیانوش سامی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (423.54 K)
9
اثر اوره و پلی اتیلن گلیکول بر خصوصیات شیمیایی پوست پسته سیلو شده
امیر مختارپور، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، عبدالمنصور طهماسبی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (301.63 K)
10
اثر ترکیبات فنلی موجود در پوست پسته بر قابلیت هضم و برخی از خصوصیات تخمیری شکمبه گوسفندان بلوچی
سمانه قاسمی، عباسعلی ناصریان، رضا ولی زاده، مهدی بهگر
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (294.62 K)
11
تعیین ضرایب هضمی، انرژی متابولیسمی و تجزیه پذیری موثر پوست پسته عمل آوری شده با قارچ نوروسپورا سیتوفیلا
مهتاب وهاب زاده، امید دیانی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (36.72 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه